Stiri

O padurice cu 3.000 de copaci, plantata de peste 200 de angajati ai companiilor din cladirile de birouri de la Palas

Acțiunea de împădurire „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!”, organizată de United Business Center Palas Iași, a adunat, la cea de-a treia ediție, peste 200 de angajați dornici să contribuie la protejarea mediului. 

Așa a apărut, într-o zi însorită de sâmbătă, o pădurice cu 3.000 de puieți de gorunîn zona Dobrovăț. Inițiativa United Business Center și a Asociației Alternativa Urbană s-a bucurat, și de această dată, de numeroși voluntari din clădirile de birouri ale ansamblului Palas. Peste 200 de angajați au ales să își petreacă ziua de sâmbătă combinând relaxarea în natură cu grija pentru mediu. După o plimbare pe aleile din pădure, timp de șase ore, au pus mâna pe lopeți și au plantat cu grijă copăceii. Arborii au fost puși la dispoziție de Direcția Silvică Iași, din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA. Munca voluntarilor a fost răsplătită cu peisajele pe care natura le oferă primăvara, dar și cu mulțumirea că au făcut o faptă bună.

Acțiunea „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!” s-a aflat la cea de-a treia ediție, după inițiativele din 2017 și 2018, în urma cărora s-au plantat alți peste 5.500 de copaci, într-o zonă din satul Poieni, comuna Schitu Duca. Inițiativa este organizată de United Business Center exclusiv pentru angajații companiilor din clădirile de birouri din ansamblul Palas Iași și, pentru că s-a bucurat de succes, va continua cu noi apeluri de mobilizare pentru împădurirea vecinătăților Iașului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top