Evenimente

Off Air 2014 @ Hotel Unirea, 26 aprilie

1981958_619151528156577_1028642147_n

Off Air reprezintă un eveniment care se adresează tuturor iubitorilor de conținut video. Dacă te numeri printre aceștia, atunci trebuie să știi că în cadrul conferinței vei avea ocazia să înveți ce înseamnă editare și procesare video, cum poți realiza un clip viral, bazat pe un scenariu de succes și nu în ultimul rând vei cunoaște modalitățile prin care îți poți construi o carieră în universul online.

Cu toții suntem spectatori la filmul vieții, însă unii dintre noi dorim să și imortalizăm clipele care ne definesc existența. La Off Air vei întâlni diferite tipologii de persoane, le vei cunoaște povestea și modul în care aceștia au aflat rețeta succesului.

Printre cei care te vor ghida în tainele videoclipurilor și a rețelelor de socializare se numără o serie de vloggeri de succes: Mikey Hash, băieții de la Sector 7 și Gaben. Însă surprizele nu se opresc aici. Tot la Off Air vei avea ocazia să asiști la un maraton al celor mai populare videoclipuri ale anului 2013. De la serii online până la virale, pe toate le vei savura în cursul unei nopți albe petrecute alături de gașca iubitorilor de umor adus în atenția publicului prin intermediul clipurilor.

Urmărește-ne pe Facebook, accesând pagina: https://www.facebook.com/OffAirCon sau dă un aruncă o privire pe site: www.offair.ro .

Nu ezita și înscrie-te acum!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top