Evenimente

Serile Filmului Romanesc Timpul Iasi 2014, 20 – 24 mai

Serile Filmului Romanesc Timpul Iasi 2014, 20 - 24 mai

Asociatia Studentilor Jurnalisti (ASJ) si revista de cultura contemporana Timpul din Iasi organizeaza a V-a editie a festivalului Serile Filmului Romanesc Timpul.

Festivalul va avea loc in perioada 20-24 mai, in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi. Intrarea la film si la dezbaterile cu actorii si regizorii invitati va fi libera.

Parteneriatul dintre ASJ si Timpul aduce noutati de continut in cadrul festivalului si o noua identitate vizuala.

Totodata, editia din acest an ii este dedicata regizorului Mircea Daneliuc. In program sunt incluse filmele regizate de el: Patul conjugal, Marilena, Senatorul melcilor si Cele ce plutesc.

In cele cinci zile de festival vor fi proiectate filme romanesti pentru toate categoriile de varsta. Vom reveni cu programul complet al festivalului si numele invitatilor.

Editia a V-a a Serilor Filmului Romanesc Timpul este finantata de catre Primaria Municipiului Iasi, in cadrul proiectului Iasi Capitala Culturala Europeana 2021. Asociatia Studentilor Jurnalisti si revista de cultura Timpul sustin candidatura orasului Iasi la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021.

Asociatia Studentilor Jurnalisti din Iasi este o organizatie non-guvernamentala, care se implica in viata culturala si sociala a Iasului prin proiecte independente si acte de caritate / voluntariat. Din 2007 si pana in prezent ASJ a organizat proiecte precum So Keres, Journalism Summer School, Presa – cainele de paza al societatii, Serile Filmului Romanesc s.a.

Revista de cultura contemporana Timpul apare lunar la Iasi, cu distributie in toata tara. In paginile revistei puteti citi reportaje de atitudine culturala, interviuri cu personalitati ale momentului, articole si eseuri semnate de nume de referinta din spatiul cultural si publicistic romanesc.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top