rent a car iasi iasi
Stiri

Oficiul Național de Jocuri de Noroc al României a acordat o licență permanentă de funcționare companiei GVC Holdings

GVC Holdings a anunțat recent că filiala deținută integral de Headlong Limited a obținut o licență de tip Clasa 1 pentru un interval de 10 ani în România. Oficiul Național de Jocuri de Noroc al României a acordat companiei o licență permanentă, permițând grupului să opteze pentru pariuri sportive, precum și pentru jocurile de cazino. Pe lângă licențiere, grupului i s-a oferit o licență suplimentară de Clasa 2, care îi va permite grupului GVC să furnizeze software, servicii de găzduire și marketing afiliat pentru companie Headlong Ltd.

GVC funcționa anterior în România cu marca Sportingbet în condițiile unei licențe provizorii. Licența provizorie a fost acordată în anul 2015, la data de 1 septembrie, astfel că noua licență a intrat în vigoare la un an după această dată, adică la data de 1 septembrie 2016. Directorul executiv GVC, Kenneth Alexander, a declarat că GVC este încântat că i s-a acordat licența permanentă în România, acesta evidențiind faptul că Sportingbet continuă să fie o platformă foarte populară în zonă, iar compania se concentrează pe dezvoltarea unei linii de produse de păcănele 777 care să permită dezvoltarea afacerii și atragerea de noi clienți. Acesta a mai adăugat că licența permanentă acordată Grupului în țară le-ar oferi șansa să rămână axată pe extinderea domeniului de acoperire și pe dezvoltarea liniei de produse în România, deoarece compania ar dori să atragă mai mulți clienți și să își intensifice operațiunile.

Grupul cu sediul în Isle of Man se numără printre principalii operatori de jocuri online de pe piețele de la business la consumator și de la mediul de afaceri. În prezent, compania dispune de un total de patru nișe-cheie de produse și de mai multe mărci – cazinou, poker, pariuri sportive și operațiuni de bingo. Politica privind fuziunile și achizițiile a fost recent una dintre prioritățile GVC Holdings, care a achiziționat bwin.party la începutul lunii februarie a acestui an. În prezent, compania deține licențe în mai multe țări, printre care Marea Britanie, SUA, Austria, Danemarca, Franța, Germania, Alderney, Grecia, Italia, Malta, Gibraltar, România, Bulgaria și Eura. Serviciile sale sunt operate prin intermediul unor acorduri partenere licențiate pe teritoriul Belgiei și al Africii de Sud.

Expansiunea ulterioară a fost unul dintre obiectivele principale ale companiei, astfel că licența acordată de Oficiul Național de Jocuri de Noroc al României a venit ca parte a acestei strategii. GVC Holdings PLC este una dintre cele mai mari grupuri de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume. Prin platforma sa unică, această companie le oferă jucătorilor și membrilor săi acces la secțiuni de pariuri sportive, cazinou, poker și bingo și operează unele dintre cele mai populare branduri online din industrie, inclusiv bwin, Sportingbet, partypoker, partycasino și Foxy Bingo. În luna martie 2018, GVC Holdings a achiziționat Ladbrokes Coral Group PLC pentru a deveni cel mai mare site de pariuri din Marea Britanie, adăugând în portofoliul sau servicii și produse de top din zona de retail și jocuri de noroc online, precum Ladbrokes, Coral și Gala. Astfel, licența obținută în România să adaugă celor pe care compania le deținea până în prezent, ceea ce ridică numărul total de licențe la peste 20 de țări din întreaga lume.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top