Diverse

Online vs offline – care jocuri casino sunt mai avantajoase?

Comparație între cazinourile terestre și cele online, prezentare avantaje și dezavantaje și concluzii despre fiecare tip de cazinou.

SUA, Macau, Australia și Marea Britanie se numără printre statele în care industria jocurilor de noroc offline se află la cote ridicate, generând venituri anuale de miliarde (de exemplu, în SUA, valoarea este de 261 miliarde USD, iar în Australia este de 18 miliarde USD). Segmentul cazinourilor online este în continuă creștere, cu venituri de 58,9 miliarde USD în 2019 și de 66, 7 miliarde USD în 2020.

Noi platforme online de cazinou sunt lansate zilnic, acestea având oferte excelente, precum Vulkan Vegas România, ceea ce contribuie la creșterea veniturilor previzionate a fi de 92, 9 miliarde USD până în 2023. Fiecare tip de cazinou le propune jucătorilor o serie de avantaje care le facilitează o experiență plăcută, ceea ce face ca întrebarea “care gen de cazinou este mai avantajos – cel offline sau cel online” să fie în continuare de actualitate.

Joci online sau offline?

Industria de cazinouri terestre este mult mai profitabilă decât cea online, conform statisticilor, contribuind din plin la dezvoltarea anumitor zone economice. De exemplu, în zona Macau, 50% din veniturile încasate la buget provin din segmentul cazinourilor terestre. Jocurile de noroc au o pondere importantă în cazul multor state, printre care se numără Australia (unde 80% din populație pariază) sau Marea Britanie (unde 32% din populație pariază săptămânal la agențiile sportive sau joacă la cazinou).

Având în vedere situația crizei sanitare, în care cazinourile terestre nu mai funcționează la capacitatea normală (fie s-au închis temporar, fie și-au redus programul de lucru), cazinourile online au început să fie din ce în ce mai accesate. Mai mult decât atât, mare parte dintre cazinourile terestre și-au lansat platforme digitale, tocmai pentru a le oferi în continuare jucătorilor și membrilor posibilitatea de a se distra într-un mediu pe care deja îl cunosc foarte bine.

La nivel global, datele statistice indică faptul că 26% din populație joacă la cazinou sau la pariuri (1, 6 miliarde în mod frecvent, iar 4, 2 miliarde de oameni au încercat măcar o dată jocurile din cazinou). Platformele online vin cu oferte care compensează lipsa atmosferei cazinourilor terestre (imposibil de simulat în mediul virtual). Așa că bonusurile, promoțiile, varietatea jocurilor, posibilitatea de a juca într-un mediu 100% legal, de a accesa mai multe cazinouri și jocuri sunt doar câteva dintre caracteristicile care evidențiază beneficiile oferite de cazinourile online.

În schimb, cazinourile fizice vin cu o ofertă care include plata instant a câștigurilor, jackpot-uri uriașe la aparate și o experiență unică. Totuși, având în vedere că siguranță sanitară este mai importantă, în acest moment cazinourile offline nu mai sunt atât de căutate. Variantele online sunt absolut sigure din acest punct de vedere, așa că, dacă vrei să joci, te poți orienta către site-urile cu jocuri de noroc online.

Cazinourile online și terestre – între avantaje și dezavantaje!

Atmosfera din cazinourile terestre este una imposibil de simulat în mediul digital (interacțiunea umană, achiziționarea jetoanelor, schimbarea banilor, posibilitatea de a beneficia de băuturi, adrenalina de la masa de joc, încasarea instant a câștigurilor și multe altele). Experiența trăită este unică, mai ales că unele cazinouri le oferă clienților și pachete de cazare și divertisment (așa cum sunt cazinourile din Las Vegas, Atlantic City sau Macau).

Câștigurile sunt foarte mari, jackpot-urile obținute de-a lungul timpului fiind cu mult mai ridicate ca valoare în comparație cu cele realizate de jucători în cazinourile online.În schimb, la partea de bonusuri, diversitate jocuri, promoții și programe de loialitate/VIP, cazinourile online sunt câștigători detașați.

Iată care sunt avantajele și dezavantajele platformelor online și terestre:

  • Accesibilitate – cele online pot fi accesate din orice loc, atât pe desktop, cât și din aplicațiile mobile, în timp ce pentru a vizita un cazinou terestru este nevoie să te deplasezi de acasă, uneori la distanțe foarte mari;
  • Jocuri – ambele categorii de cazinou oferă jocuri verificate, cu RNG intact, așa că sunt de încredere. Cazinourile online dispun de spațiu nelimitat pentru jocuri, oferta fiind actualizată în mod regulat, jucătorii având parte de noutăți și chiar exclusivități;
  • Bonusuri, promoții și oferte speciale – platformele digitale oferă o varietate de bonusuri (de la cele fără depunere, pentru aniversare, rotiri gratuite și până la cele pentru depunere, de bun venit, bani înapoi și bonusuri VIP). Cazinourile terestre oferă anumite pachete de bonusuri, dar acestea sunt disponibile în mare parte pentru jucătorii high roller (care pariază pe sume foarte mari);
  • Confort – este clar că site-urile de cazinou sunt mult mai accesibile și mai avantajoase din acest punct de vedere;
  • Câștiguri – cazinourile reale permit încasarea banilor instant, în timp ce multe platforme digitale impun condiții de rulaj a câștigurilor obținute din bonusuri. În plus, utilizarea unor metode de plată care impun solicitarea unui comision pentru retragerea încasărilor poziționează cazinourile offline mai bine decât cele online;
  • Metode de plată și siguranță – cazinourile digitale sunt mult mai sigure, oferă variate modalități de depunere și retragere, în timp ce la cazinourile terestre trebuie să plătești mai mult cu numerar.

Fiecare tip de cazinou oferă o experiență personalizată jucătorului. Acesta trebuie să ia în considerare toate elementele și să opteze pentru cea mai avantajoasă modalitate de relaxare și câștig.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top