concept trei iasi
Stiri

Orange a deschis un nou Store in Iasi pe strada Garii

Orange a deschis un nou Store in Iasi pe strada Garii nr. 15 (langa sediul RCS&RDS din zona Garii Iasi). Magazinul aduce odata cu deschiderea noi promotii, preturi cu reduceri la gadgeturi si o oferta speciala: 50 Euro reducere la telefoanele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy A8 daca le luati la un abonament pe 2 ani si alte reduceri de 25% la accesorii.

Orange este cel mai operator de telefonie mobila din Romania, dupa numarul de abonati. Puteti consulta cele mai noi oferte de abonamente si telefoane mobile intrand pe orange.ro sau apasand pe imaginile de mai jos. Platind factura online bancar, cu cardul, primiti reduceri la factura sau puncte de fidelizare in plus.

Puteti face o vizita la Shop-ul Orange din Strada Garii numarul 15 pentru a consulta cele mai noi oferte la abonamente sau cartele prepay. Mai ales acum cand fiecare grad peste 20 ℃ iti poate aduce reduceri cool vara aceasta.

Citeste si: M-am portat de la Orange pe Vodafone

Voteaza saptamanal pe harta cea mai hot regiune a tarii si primesti reduceri in functie de temperatura inregistrata acolo. In plus, ai 3% reducere direct in cosul de cumparaturi din magazinul online daca plasezi comanda in zona votata.

Telekom.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top