casti de copiat
Stiri

La ce sa fii atent cand cauti o canapea ieftina

Atunci cand doriti sa cumparati o canapea sau o schimbati trebuie sa fiti atenti la ce anume doriti. Chiar daca dumneavoastra cautati canapele ieftine, trebuie sa stiti ca vorbim despre unul din cele mai importante elemente din sufragerie si asta pentru ca e locul unde toata familia sau prietenii stau seara la televizor sau la un pahar de vorba.

Cand esti in cautarea unei noi canapele trebuie sa te gandesti de la inceput pentru ce o vei folosi pentru ca acolo iti vei petrece aproape toate orele libere de acasa si de asta e nevoie sa alegi o canapea indeajuns de mare si confortabila incat orele petrecute pe ea sa fie pline de liniste si confort.

Marimea unei canapele este influentata in primul rand de dimensiunea camerei, daca aveti norocul de mult spatiu la dispozitie, alegeti o canapea generoasa cu minim 3 locuri sau un coltar.

Daca doriti o canapea pentru o garsoniera, care sa nu aglomereze spatiul si sa ofere impresia de spatiu cat de cat, se recomanda un model cu doua locuri si cu picioare de lemn, acestea lasa spatiu intre podea si canapea si dau impresia ca nu ocupa foarte mult spatiu. Inca o chestie importanta in asemenea situatii este culoarea canapelei, culorile inchise tind sa rapeasca lumina din incapere si sa faca ca spatiul sa para mai mic.

Trebuie sa va ganditi daca doriti material din piele sau textila, exista avantaje si dezavantaje pentru fiecare material.

O canapea din piele sau imitatie din piele este o piesa ce te duce spre lux si va transforma camera de zi intr-un spatiu elegant si mai masculin. Intretinerea este usoara, se curata sau sterge usor cu o carpa umeda si cam aceasta este toata ingrijirea necesara. Daca aveti animale in casa nu va recomandam un astfel de material pentru canapea. in aceasi situatie sunt si canapelele din catifea sau piele intoarsa.

Canapele din stofa se pot realiza din mai multe materiale, fibre naturale sau diverse fibre sintetice. In aceasta situatie puteti gasi disponibilitate pentru orice culoare. Se recomanda stofa groasa pentru ca va rezista mai mult in timp zgaraieturilor.

Canapeaua reprezinta unul din cele mai folosite obiecte de mobilier din casa fiecarui om. Ea se gaseste de obicei in living si de cele mai multe ori se aleg variantele extensibile deoarece sunt foarte practice mai ales atunci cand avem musafiri mai multi sau mai putin poftiti.

Canapelele de buna calitate sunt grele si solide, o canapea buna nu se clatina pe scheletul sau atunci cand este transportata si din acest motiv nu se recomanda canapelele cu schelet metalic sau din plastic, acestea au o durata de viata mai mica si vor trebui inlocuite in 2-3 ani de la cumparare.

Voi dupa ce criterii alegeti canapeaua din living?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top