Auto - Moto

BMW xDrive Tour 2009 a ajuns la Iasi

Romania a deschis BMW xDrive Tour, aflat la cea de-a patra editie. BMW xDrive Tour a mobilizat in luna octombrie pasionatii de masini din intreaga tara.
In zilele 19-20 octombrie, caravana a ajuns la Iasi, unde impreuna cu traineri renumiti din Germania si pilotul roman de raliuri Claudiu David, BMW ofera soferilor impatimiti o experienta spectaculoasa, poti vedea acest lucru accesand rezumatul facut de portalul automobilistic AutoMotorClub.com
La a patra editie a caravanei internationale, pasionatii de masini au putut testa chiar in orasul lor, cel mai inteligent sistem de tractiune integrala, pe gama de modele BMW xDrive, atat on-road, cat si off-road.
Surprizele xDrive Tour din acest an sunt: avant-premiera BMW X1, al carui lansare oficiala in Romania are loc pe 22 octombrie si BMW Seria 750i cu xDrive, noutate suprema si lider de gama.
BMW xDrive, cel mai inteligent sistem 4×4, se asigura ca autovehiculul BMW are tot timpul cea mai buna tractiune posibila, crescand agilitatea si mentinand aderenta pe sosea, chiar si in curbele luate rapid.
Sistemul inteligent BMW xDrive transfera puterea catre roti in doar cateva milisecunde. Astfel, in conditii normale, puterea este distribuita intre puntea fata si cea spate intr-un raport de 40:60. Dar in momentul in care sistemul simte o pierdere excesiva a tractiunii, inverseaza subit cuplul, pentru a se adapta conditiilor schimbatoare; iar astfel ofera tractiunea maxima disponibila si o manevrabilitate superioara, pe toate suprafetele.
In 2008, BMW a fost inca o data producatorul premium cu cele mai multe automobile cu tractiune integrala livrate la nivel mondial. La sfarsitul anului 2008, 323 293 automobile echipate cu sistemul inteligent xDrive au fost vandute in intreaga lume.

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Twitted by automotorclubRO

  2. Pingback: Twitted by BMWBlog_Romania

  3. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top