Stiri

Adolescentii de ieri si de azi

Adolescentii de ieri si de aziIn ziua de astazi este foarte dificil sa ai copii adolescenti si nu pentru ca umbla hormonii in ei precum se intampla acum ceva ani in urma ci din cauza faptului ca acestia nu mai au dorinta de socializare fata in fata. Din pacate multi parinti se confrunta cu aceasta problema si asta datgorita faptului ca timpul poate nu le permite dar mai mult datorita tehnologiei si evolutiei lucrurilor ce au venit an de an.

Multi dintre noi eram pedepsiti de parinti prin taierea accesului la calculator, acum daca juniorii pierd timpul cu jocuri friv este un lucru bun pentru pentru ca le dezvolta imaginatia si inteligenta. Multi psihologi sunt ingrijorati pentru ca tinerii din ziua de astazi nu mai sunt vizionari, ei bine jocurile de acest an ajuta la dezvoltare si asta inseamna foarte mult.

Evolutia telefoanelor mobile au facut ca tinerii de astazi sa nu mai fie interesati de calculatoare pentru ei telefonul mobil este totul. Un mijloc de comunicare, informare, dezvoltare si cunoastere, pe cand calculatorul oricat de performant ar fi, nu mai reprezinta un interes atat de mare.

Cand s-a lansat jocul Pokemon Go, multi au contestat beneficiile lui, ei bine eu cred ca jocul a ajutat foarte mult prin a scoate adolescentii din casa, sa faca miscare si sa comunice si eventual sa le dezvolte abilitati competitive.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top