Stiri

Sunteți pregătiți de școală? Mâna sus!

Sunteți pregătiți de școală? Mâna sus! Pentru că este o tradiție să te înnoiești la începutul anului școlar, mămicile, dar și tăticii cutreieră magazin cu magazin în căutarea pantofilor, rochițelor sau a ghiozdanului potrivit pentru micii școlari.
Centrul Comercial Felicia desfășoară campania ”Sunteți pregătiți de școală? Mâna sus!” tocmai pentru a te ajuta să îi pregătești pe cei mici de școală și să economisești timp și energie în căutarea celor necesare pentru noul an școlar.
În perioada 29 august – 11 septembrie 2016, la Centrul Comercial Felicia oferim premii zilnice pentru începutul de școală. Vino la Centrul Cromatic cu bonuri de cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Felicia și bonuri de cumpărături de minim 50 de lei din hypermarketul Carrefour și vei fi răsplătit cu premii pe loc: ceasuri cu alarmă, creioane colorate, penare personalizate sau sticky notes.

Premiile instanat pot fi accesate în intervalele menționate mai jos, cu condiția ca minim un bon să fie din ziua în care accesezi premiul:
Joi – Vineri: 12:00 – 21:00
Sâmbătă: 09:00 – 21:00
Duminică: 09:00 – 20:00

Tombolă Zilnică

Vino la Centrul Comercial Felicia și poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, 3 x Truse artistice pentru pictură cu 67 de piese, pentru micii învățăcei, să se bucure de orele de desen. Tot ce trebuie să faci este să ai cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Felicia și de minim 50 de lei din hypermarketul Carrefour și să completezi talonul pentru tombolă, oferit la Centrul Cromatic.

Ai un card Cromatic?

Centrul Comercial Felicia răsplătește fidelitatea clienților!

Sunteți pregătiți de școală? Mâna sus!

În baza punctelor de pe Cardul Cromatic, poți accesa premii pe loc, precum: seturi de colorat cu 24 de piese sau recipiente pentru apă, pentru orele de educație fizică și sport.
Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook: Felicia.Iasi.
Centrul Comercial Felicia te pregătește pentru noul an școlar, cu sute de premii atractive și multă energie!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top