Stiri

APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi!

APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi!Stresul din viata cotidiana isi pune amprenta tot mai mult asupra oamenilor si din acest motiv din ce in ce mai multi prefera sa petreaca mai putin timp pe drumuri si sa dedice mai mult timp locului cel mai drag, acasa. Astfel, acasa devine oaza de liniste, acel loc special in care vrei sa evadezi si sa descoperi relaxarea la incheierea zilelor agitate.
Pentru satisfacerea acestor cerinte, APARTDESIGN RESIDENCEapartamente noi Iasi, este noul concept de pe piata imobiliara ieseana ce ofera pentru viitorii sai locatari apartamente de lux concepute special pentru a crea un stil de viata elegant si confortabil, intr-o zona linistita si ultracentrala a orasului, in spatele Mitropoliei.

APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi! APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi!

APARTDESIGN RESIDENCE este format din 2 corpuri cu parcare privata (40 locuri), utilate dupa standardele occidentale. Design-ul deosebit, finisajele moderne de cea mai buna calitate si dotarile ce includ tehnologii de ultima generatie: termosistem Henkel, incalzire prin pardoseala, ferestre termopan cu 6 camere de izolare, optional aer conditionat, lift hidraulic, video interfon, cablu tv, internet, instalatie de degivrare a teraselor, contribuie la unicitatea acestor apartamente noi din Iasi si adauga valoare serviciilor de calitate pe care le punem la dispozitia locatarilor nostri.

APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi!

APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi!

Apartamentele de lux sunt disponibile in 11 tipuri de variante si variaza in functie de numarul de camere, fiecare client avand posibilitatea de a-l compartimenta dupa nevoile sale, astfel sigur va gasi apartamentul pe care il doreste.

La APARTDESIGN RESIDENCE esti la doar cativa pasi de centrul orasului si te poti bucura de o priveliste minunata spre Palatul Culturii. Mijloacele de transport in comun catre toate zonele, sunt situate chiar in vecinatatea proiectului, astfel incat biroul, banca, scoala celui mic sunt la indemana.

APARTDESIGN RESIDENCE, un concept imobiliar unic de apartamente din Iasi!

Contactati-ne la numarul de telefon 0741.127788 pentru a ne intalni la o cafea sau un ceai, timp in care va prezentam in detaliu proiectul nostru si va raspundem la orice intrebare, dupa care va invitam sa vizionati apartamentul dorit.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top