Stiri

Pentru o sufragerie eleganta alege canapele si mobila de calitate

Sufrageria este acel spatiu din locuinta care are mai multe intrebuintari. Multi dintre noi o folosim ca loc de relaxare dupa o zi grea si lunga la locul de munca, altii o folosim pentru a avea momente minunate impreuna cu cei dragi, iar pentru unii este locul ideal in care primim oaspetii. Tocmai de aceea, avem nevoie de o sufragerie eleganta, cat mai frumos amenajata si cu obiecte multifunctionale, precum canapele extensibile, mese sau scaune rabatabile.

Pentru ca si sufrageria ta sa fie eleganta trebuie sa tii cont de 3 aspecte, si anume:

  1. Calitatea mobilierului

Acesta este un aspect important care imbunatateste aspectul sufrageriei. Prin urmare, ar fi bine sa alegi mobila de sufragerie de calitate cum ar fi canapelele Naturlich care sunt realizate din cele mai bune materiale, precum si alte obiecte de decor fabricate din materiale calitative. Fiecare are un design deosebit, transmite o anumita energie si este potrivita unui anumit tip de decor. Este chiar un trend acum sa alegi canapele extensibile! Nu doar ca sunt disponibile in diverse culori si forme, ci sunt si foarte utile. De exemplu, le poti tine inchise atunci cand doresti mai mult spatiu in sufragerie, cand ai invitati sau, pur si simplu, cand nu folosesti incaperea. Iar atunci cand doresti sa vizionezi un film alaturi de cei dragi, fii sigura ca vei avea suficient loc.

  1. Designul sufrageriei

Cand vine vorba de design este necesar sa stii ca acesta trebuie sa fie in acelasi ton ce cel predominant in restul casei. Daca pentru baie si bucatarie ai optat pentru un design clasic, minimal, atunci pentru sufragerie ar trebui sa respecti acelasi stil. Mobila de sufragerie, mese de cafea, polite, biblioteca, elementele de decor . . . absolut toate trebuie sa fie in acelasi stil!

  1. Elementele de decor

Fie ca optezi pentru un candelabru mai deosebit, un tablou cu diverse imprimeuri sau o vaza de flori mai speciala, fie ca te rezumi doar la minimul necesar, cum ar fi un covor cu anumite teme, orice element de decor trebuie sa exprime ceva din propria personalitate. Incearca sa alegi doar acele elemente de decor care au o semnificatie aparte pentru tine. Sau poti alege pentru canapele extensibile perne cu diverse imprimeuri, care sa fie in ton cu decorul din incapere.

In principiu, orice sufragerie poate fii eleganta. Depinde foarte mult de gusturile fiecaruia. Pentru cei care iubesc stilul clasic, mobila clasica si elementele de decor cat mai simple se preteaza foarte bine. Pentru cei care doresc o sufragerie eleganta cu note in stil vintage, se pot alege culori speficifice desingului, precum maro, visiniu, bleu petrol sau roz pudra. Iubitorii de eleganta pot alege canapelele extensibile sau fixe oferite de Naturlich, oglinzi care sa creeze efectul de spatiu marit si sa aduca un plus de stralucire, mese mari si cu forme deosebite si vitrine realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Imbinand calitatea, culorile, designul si elementele de decor intr-un mod potrivit este imposibil sa nu obtii o sufragerie eleganta, cu stil si reprezentativa!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top