Stiri

Pentru protecția familiei și locuinței tale alege produsele firmei Alexiana.ro

Preocuparea pentru siguranță în zilele noastre este îndreptățită, de aceea multe persoane caută soluții pe termen lung pentru protejarea bunurilor personale sau a afacerii proprii. De aceea, nevoia de achiziționare a ușilor pentru garaj sau a rulourilor exterioare este în continuă creștere. Aceste produse sunt indispensabile atât pentru protecția mașinii, cât și pentru izolarea termică eficientă, printre altele. În felul acesta, se va cunoaște diferența la facturi.

Calitatea și profesionalismul caracterizează toate produsele livrate de firma Alexiana, de la sisteme de aluminiu și automatizări, până la rulourile exterioare. Detaliem mai jos sortimentul variat de produse de care dispune.

Uși de garaj secționale

Fără îndoială că una dintre primele achiziții ale unui proprietar de autoturism va fi un garaj unde să își pună mașina la adăpost. Acesta va avea nevoie de o ușă rezistentă la elementele exterioare cât și pentru diverse incidente nedorite. Cu cât ușa respectivă este mai solidă, cu atât oferă mai multă protecție.

Uși de garaj calitative, fie ele secționale sau de tip rulou se găsesc la firma alexiana.ro în sortimente diversificate. Acestea se pot adapta ușor la orice ușă de garaj, fie ea și neconvențională.

Ușile de garaj secționale sunt montate direct în spatele golului. Ele sunt acționate vertical, făcând posibilă parcarea mașinii în fața garajului. Disponibile în culori naturale, prezintă izolare termică și acustică. Ușile de garaj de tip rulou sunt acționate fie manual, fie cu ajutorul unei telecomenzi.

Indiferent de alegere, ușile de garaj de aici sunt proiecte personalizate dimensional și cromatic.

Rulouri exterioare pentru protecția ferestrelor

Nu numai mașinile sau bunurile personale au nevoie de protecție, ci și ferestrele sunt în aceeași măsură vulnerabile la mediul exterior. Pentru a le proteja de lumina excesivă sau precipitații, firma Alexiana are în ofertă rulouri exterioare confecționate din aluminiu. Acestea sunt disponibile în mai multe culori, pentru a se asorta cu restul locuinței și se pot acționa manual sau automat, cu ajutorul telecomenzii.

Ele prezintă carcasa pătrată sau rotundă, pentru a se putea potrivi cu ușurință oricărui model de ferestre. Sunt practice și ușor de manevrat, în plus ele oferă o protecție termică confortabilă în orice anotimp, minimizând pierderile energetice. De aceea sunt recomandate persoanelor care doresc să facă economii. Diferența se va vedea, în timp, la facturile care vor veni. Economie și sustenabilitate, acestea sunt propuse de către firma Alexiana prin rulouri și uși de garaj secționale.

Servicii complete puse la dispoziție de acest furnizor

Pentru orice client, indiferent din ce oraș, Alexiana pune la dispoziție soluții tehnice gratuite, la fel ca și măsurătorile și transportul. De asemenea, la ușile de garaj garanția totală poate ajunge la 11 ani, dacă sunt respectate reviziile efectuate din doi în doi ani. Dintre acestea, chiar prima, la doi ani de la montaj, este de asemenea gratuită și efectuată de personal specializat de la Alexiana.

Pentru detalii suplimentare și livrarea produselor consultați site-ul oficial Alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top