Stiri

PEPCO, unul dintre cei mai mari retail discounteri din România, va fi prezent în proiectul Family Market Miroslava

Magazinul PEPCO va fi la parterul Family Market Miroslava și va avea o suprafață de peste 600 mp. Retailerul va completa oferta de produse și servicii disponibile în noul concept de retail al companiei IULIUS cu o gamă extinsă de articole utile: piese vestimentare pentru toate vârstele, articole pentru îngrijirea, organizarea și decorarea casei, jucării și articole pentru animalele de companie. Colecțiile PEPCO surprind mereu trendurile unui stil de viață relaxant, activ, sănătos și facil, la prețuri accesibile.

În consens cu preocuparea pentru sustenabilitate, în cadrul gamei de produse din bumbac de la PEPCO există o linie specială de îmbrăcăminte făcută din sau care conține bumbac organic, în timp ce unele produse sunt marcate ca fiind realizate parțial sau în întregime din poliester reciclat. De altfel, produsele PEPCO sunt certificate conform standardelor internaționale de calitate, siguranță și respectare a cerințelor privind reciclarea fibrelor și a materialelor.

„PEPCO este unul dintre brandurile așteptate de comunitatea din Miroslava, pentru calitatea produselor și accesibilitatea prețurilor. Avem convingerea că va fi o destinație îndrăgită de clienții Family Market, cunoscând deja varietatea produselor utile în fiecare zi și direcția similară a brandului de a facilita viața familiilor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Dedicat comunității și personalizat în funcție de nevoile sale, Family Market Miroslava va oferi locuitorilor economie de timp, aducând magazine și servicii inexistente în arealul proxim. PEPCO va completa mixul de chiriași din proiect, care este preponderent format din producători și antreprenori autohtoni, precum: Kosarom, băcăniile La Sibieni și La Bottega, patiseria La Ciambella și cofetăria BlancaTeo`s Cafe, florăria Saria, restaurantul Mado, petshop și produse pentru grădină Agroland, laboratorul medical Praxis, magazinul cu piese auto Autopit, papetăria PapiroLisnic Coafor & BarbershopContakt GSM, plafarul Cătina, dar și facilitățile de joacă Let`s Play. În același timp, proiectul va integra și retaileri internaționali, precum supermarketul Auchan și brandul de fashion Sinsay. Mixul va fi completat de servicii oferite de spălătoria Omniclean, farmacia Dr. Max, exchange-ul Schimbu’ Trei și Inmedio.

Inaugurarea Family Market, proiect dezvoltat de compania IULIUS în parteneriat cu Primăria Miroslava, va fi în al doilea trimestru al acestui an. Acesta va include și primul parc amenajat din comună, cu o suprafață de 4.200 mp, definit de peste 110 arbori maturi și arbuști, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană și o creație a artistului vizual Vladlen Babcinețchi, rezultată în urma unui concurs tematic. Totodată, se vor crea 137 de locuri de parcare, se vor moderniza străzile adiacente, se va reamenaja stația de transport în comun și se vor asigura spații speciale pentru biciclete. 

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania IULIUSprimele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro, realizată prin intermediul unei finanțări bancare acordată de CEC Bank.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top