Stiri

Pregateste-ti garderoba pentru anotimpul friguros cu 5asec

Incet incet se apropie sezonul rece si trebuie sa ne imbracam mai gros. Vremea inca este prietenoasa dar in scurt timp se va face trecerea de la maneca scurta la pulovere, geci, paltoane si asa mai departe. In fiecare an, schimbarea garderobei ne da tuturor batai de cap.

In timp toate hainele isi pierd din calitati, dupa mai multe spalari sau curatari acestea isi pierd din calitatile de impermeabilitate. Si ca sa scapam de acest stres se poate face impermeabilizarea hainelor.

Acest proces reprezinta aplicarea unei pelicule speciale pe imbracaminte pentru a ii creste rezistenta la ploaie si zapada.

Jachetele groase, costumele de ski sunt tratate special pentru a le imbunatati coeficientul de impermeabilitate. Acest coeficient initial se diminueaza prin purtarea zilnica si curatarea succesiva. Pentru eficienta maxima, tratamentul de impermeabilizare trebuie repetat dupa fiecare curatare.

Pentru un tratament complet de impermeabilizare cei de la 5asec sunt specialistii in textile si care ofera rezultatul dorit cu minimul de efort posibil si la preturi decente. Pe cei de la 5asec ii gasiti in Iasi pe strada Sf. Lazar nr. 29, intre cladirea de birouri Amazon si 7am Coffee to Go.

De cele mai multe ori in spatiile de depozitare umezeala creste, lumina naturala este diminuata , iar caldura din interiorul apartamentelor atrag daunatorii din mediul extern, precum moliile care sunt cei mai daunatori.

Moliile sunt fluturi mici, care isi depun ouale lor nevizibile pentru ochiul uman, pe hainele dumneavoastra. Acestea din urma pot sa ramana mult timp in dulap, deoarece au suficienta umiditate si caldura pentru a trai in acel mediu favorabil dezvoltarii lor. In tot acest timp ouale se transforma in larve care mananca fibrele de lana si alte fibre naturale prezente in haine.

O ingrijire constanta a hainelor dumneavoastra este recomandata, mai ales cand vine vorba de acele haine ce se scot din dulap atunci cand se fac schimbarile de sezon.

5asec inoveaza si va ofera un tratament anti molii pentru fiecare articol ce contine fibre naturale animale. Aceasta este singura garantie pentru o protectie optima.

MICROSTOP Anti Molii este un tratament ce foloseste doar esente din plante naturale. Este absolut sigur pentru sanatatea dumneavoastra.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe detalii cu privire la impermeabilizare si protejarea articolelor impotriva moliilor, cei de la 5asec va sta oricand la dispozitie la numarul de telefon 0725.341.118 sau ii puteti vizita in Iasi pe strada Sf. Lazar nr. 29, intre cladirea de birouri Amazon si 7am Coffee to Go, langa complexul urbanistic Palas.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top