Stiri

Premiera in Romania: Orange lanseaza Apple Watch Series 5 cu Number Share si eSIM

Fii primul care află când poți lansa o precomandă pentru noul Apple Watch

Orange România anunță introducerea în ofertă, în premieră în România, a noului Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) – cu un display Always-On, comunicări avansate, funcții de fitness și sănătate, împreună cu funcția celulară încorporată prin eSIM, dar și acces la serviciul Number Share pentru abonații persoane fizice. Astfel, pentru a încuraja noua conectivitate Apple Watch Series 5 Cellular, Orange le oferă utilizatorilor eligibili testarea gratuită, timp de 6 luni, a noului serviciu Number Share.

Clienții vor putea lansa o precomandă pentru Apple Watch Series 5 Cellular începând de astăzi pe www.orange.ro sau în Orange Shops, produsul urmând să fie disponibil în magazine începând cu 13.12.2019.

Apple Watch Series 5 are un ecran Retina mereu activ, astfel vezi ȋntotdeauna ora și alte informații importante, fără să ridici sau să atingi ecranul. Funcția de localizare este îmbunatațită, de la busola încorporată până la altimetru, ajutându-i pe utilizatori să navigheze mai usor în fiecare zi. Apple Watch Series 5 Cellular le permite clienților să rămână conectați, să apeleze și să primească mesaje text, în timp ce pot apela serviciile de urgență direct din Apple Watch, chiar și fără iPhone în apropiere. Și cu watchOS 6, utilizatorii Apple Watch sunt încurajați să preia controlul sănătații lor și să facă zilnic exerciții fizice cu ajutorul noilor funcții precum Cycle Tracking, aplicația Noise și Activity Trends.

In momentul de fata, Orange Romania este singurul operator de telefonie mobila care ofera clientilor utilizatori de deviceuri Apple iPhone sa foloseasca tehnologia eSIM in mod gratuit desi in Europa, majoritatea taxeaza cu 10 Euro pe luna.

eSIM fiind activ in reteaua Orange, cred ca suportul pentru Apple Watch este doar o treaba de software si integrare cu platforma lor de billing. Apple Watch Series 5 eSIM Cellular 4G va va permite sa va lasati telefonul acasa si sa reaizati aproape toate operatiunile prin intermediul ceasului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top