Culturale

Premiera: Tinerete fara batrinete si viata fara de moarte @ Teatrul National

afis20nou20tinerete1-giz5lPremiera spectacolului Tinerete fara batrinete si viata fara de moarte, semnata de regizorul si actorul Teo Corban (care este si autorul dramatizarii textului) va avea loc joi, 4 februarie 2010, ora 19:00, la sala Teatru la Cub a Teatrului National din Iasi.
Distributia spectacolului este formata din: Cosmin Maxim, Dumitru Nastrusnicu, Irina Radutu Codreanu, Antonella Cornici (actori ai Teatrului National din Iasi) si Ioana Natalia Corban (studenta a Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi, sectia actorie).
Coregrafia este realizata de Marius Manole, iar scenografia este creata de Rodica Arghir.
Spectacol este realizat in colaborare cu Centrul European de Educatie si Cultura „ARTEMIS”, in cadrul proiectului „THALASSA OF MYTHS”, Program „Cultura(2007-2013)”.
O “altfel” de poveste pentru oamenii mari care nu si-au pierdut speranta ca Fat-Frumos exista, tratata cu umor sanatos si adusa mai aproape de zilele noastre.
Urmatoarele reprezentatii vor avea loc pe 5 februarie, la Teatru la Cub, ora 19.00, la Uzina cu Teatru, pe 10 februarie, ora 19.30 si pe 19 februarie, de la 20.00.
Pretul biletului: 13 lei (6,5 lei cu reducere).

afis20nou20tinerete1-giz5l

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top