Stiri

Noutatile din Iasi in acest weekend de 1 mai 2010

teasing-imagini-locatie-time-out-2010In apropierea zilei de 1 mai, zi in care toata populatia Iasului isi face din timpul liber un moment prielnic pentru a se simti bine. Din acest motiv am ales sa ve prezentam cele mai vizualizate stiri ale zilei pentru a va indruma spre locurile cele mai cautate de catre Ieseni:
1.  Time Out Reopening 30 aprilie
2. Grand Reopening Skin Summer Lounge 30 aprilie
3. Dj Pedro Cazanova @ Skin Summer Lounge 1 mai.
Skin Summer Lounge revine si in aceasta perioada a anului pe lista locatiilor de party cu succes, ideea nemaipomenita a venit de anul trecut unde cei de la Club Skin au reusit sa se mute in baza de agrement Ciric, amplasarea fiind un real succes.
Time Out Reopening, una din cele mai exhibitioniste cafenele din zona Moldovei s-a redeschis. Locatia aduce un nou design interior, mult mai cald si care ofera clientilor intimitatea de care au nevoie pentru a servi o cafea cu un gust deosebit si ca detaliu picant, in maxim o saptamana se va redeschide si terasa. Mai multe puteti vedea in zilele urmatoare despre ce anume va vorbesc, acum va dau doar sa vedeti o mica imagine despre noul Time Out:
teasing-imagini-locatie-time-out-2010
Dj Pedro Cazanova vine la Iasi, in noul Skin Summer Lounge, cu siguranta stiti “Selfish love“, daca numele piesei nu va zice prea multe, atunci poate versurile ei va reamintesc ritmul ce a facut succes in toate cluburile din Europa: “The way you are / The way you do / The way you breathe / The way you play / The way you feel / The way you touch / The way you entry to my mind (my mind) / I love you (I love you)“.
Ei bine artistul vine la Iasi si voi puteti sa-l vedeti si sa-l ascultati live fara a plati bilet de acces.
Acesta a fost top 3 a celor mai vizualizate articole de pe portalul nostru, astazi 30 aprilie. Dupa cum stiti, de 1 mai toate locatiile din Iasi v-au pregatit super petreceri, asa ca va urez distractie maxima, maxima am zis!

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Noutatile exclusiviste din Iasi in acest weekend de 1 mai 2010 -- Topsy.com

  2. Pingback: s-a redeschis Time Out | Blog Iasi4u

  3. Radu

    May 2, 2010 at 1:40 am

    numai chelnerii servesc, clientii beau, savureaza etc…mai luati un pic de romana si mai lasati aerele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top