Stiri

Produse Bang & Olufsen Beoplay A9 MK1 in Iasi

Bang & Olufsen Beoplay A9 MK1 raspunde la atingere. Nu necesita telecomanda, trebuie doar sa misti mana si volumul creste ca si cum ai conduce o simfonie.

Nu necesita amplificatoare, boxe, cabluri sau alte accesorii suplimentare, tot ce ai nevoie este un telefon, tableta sau orice dispozitiv cu Bluetooth 4.0, AirPlay sau DLNA.

Specificații tehnice
Amplificatoare: clasa D, 2x inalte 80W, 2x medii 80W, 1x woofer 160W
Difuzoare: 1 x 8″ woofer, 2 x 3″ medii, 2 x 3/4″ tweeter
Dimensiuni cu picioare: 70,1cm x 90,8cm x 41,5cm
Dimensiuni pe perete: 70,1cm x 21,3cm
Greutate: 15kg (cu picioare)/ 14,2kg (fara picioare)
Consum: 23W tipic, 0,4W standby
Frecventa: 33,1-25,000 Hz
Bass-reflex
Adaptare la incapere: liber/perete/colt
AirPlay, DLNA, Spotify, TuneIn, Beezer
Conexiuni: Bluetooth 4.0, 1x USB, 1x line-in
Retea: Ethernet si WLAN 802.11b/g 2,4 GHz
Culori standard: aluminiu ALUMINIU, husa ALBA si picioare MAPLE
Culori huse optionale: Alb | Negru | Argintiu | Verde | Rose | Albastru | Maro
Picioare optionale: Maple | Oak | Walnut
Suport optional: fix de perete
DESIGNER – Øivind Alexander Slaatto

Beoplay A9 este proiectata si ansamblata ca o frumoasa bucata de mobilier – cu o selectie atenta a materialelor si o mare atentie la detalii. Zilele in care doreati sa ascundeti un difuzor voluminos s-au terminat. Indiferent de locul unde doriti sa pozitionati, acesta va iesi in evidenta prin frumusete pentru ca arata exact ca o piesa de mobilier.

Iconic in forma, elegant in aparenta si superb in sunet, BeoPlay A9 este un sistem de muzica ce este capabil de manipulare a tuturor nevoilor dumneavoastra muzicale. Cu A9 tot ce aveti nevoie este o sursa de muzica digitala si sistemul de muzica va avea grija de restul.

Conectati-va folosind AirPlay, Chromecast buit-in, DLNA sau Bluetooth 4.0 si veti asculta melodiile preferate in cateva secunde. Acces built-in la Spotify Connect, Deezer, Google Music, Apple Music si TuneIn sau chiar Youtube va ofera acces la milioane de melodii, playlist-uri si statii radio.

 

BeoPlay A9 foloseste tehnologia BeoLink Multiroom, ce uneste dispozitivele B&O PLAY si Bang & Olufsen intr-un singur sistem wireless. Poti asculta diferite melodiile in fiecare camera – sau o singura melodie in toate camerele.

Daca doriti un sistem audio precum Bang & Olufsen Beoplay A9 MK1 in Romania la un pret exceptional de bun, va invit sa aruncati un ochi pe anuntul de pe olx.ro.

Va oferim posibilitatea de a face comenzi de produse Bang&Olufsen second-hand simplu rapid si comod pentru dumneavoastra.Produsele comercializate prin noi sunt in mare majoritate achizitionate de la persoane fizice din Danemarca. Avem un portofoliu vast de clienti multumiti de serviciile noastre si ne-am specializat in importul de produse electronice la comanda astfel ca suntem siguri ca putem sa va onoram orice cerere.Daca sunteti interesat de achizitonarea unui produs Bang&Olufsen second hand prin intermediul nostru, va decideti asupra modelului, culorii si al anului de fabricatie.

Marian – 0758 535 225

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top