concept trei iasi
Fashion

Provocarile masculine se rezuma uneori doar la alegerea tinutei reprezentative

Provocarile masculine se rezuma uneori doar la alegerea tinutei reprezentative
A venit vara si tot mai multi reprezentanti ai masculintatii vor cu siguranta sa-si etaleze atat geometria corporala cu un specific aparte cat si sarmul, care este direct proportional cu reusita sociala.

Pentru a face insa acest lucru, unul din aspectele care conteaza cel mai mult si care ne determina sa avem o postura bine definita in a ne face remarcati, se rezuma la alegerea vestimentatiei corecte sau a perechii de incaltaminte care sa ne reprezinte viziunile si orientarea spre frumos.

Pentru a avea un real succes pe termen lung, cu siguranta ne intereseaza sa aflam cateva secrete in materie de cromatica, sincronizare, dar totodata si alegerea marimilor potrivite.

Barbatii de succes nu lasa nimic la voia intamplarii

Fie ca vorbim de pigmentul pielii, de formatul ochilor, al gurii, al pometilor sau alte aspecte reprezentative pe care le-am mostenit de la parinti sau de la natura, trebuie sa stim ca doar anumite lucruri pot fi ancorate in decorul nostru pentru a straluci intr-o maniera inedita.

Poate un barbat sa poarte negru si alb in asortare cu alte tipuri de culori?

Foarte multe confuzii se fac in randul alegerilor masculine cand vine vorba de asortarea acestor non-culori cu alte nuante mai deschise.

Daca esti in stadiul in care vrei sa iti redefinesti stilul trebuie sa stii ca daca in randul vestimentatiei tale se afla un sincron de culori viu aprinse, adaugarea unor nuante de negru sau alb nu incarca cu nimic decorul acestora, deoarece sunt considerate non-culori!

Stiai ca ofertele magazinului nostru presupun colectii inedite?

Daca esti adeptul stilului clasic, atunci trebuie sa stii ca diferite camasi cu o cromatica deosebita pregatite sa reprezinte cu succes in societate orice barbat A?iti stau la dispozitie la preturi de invidiat, mai ales ca in completarea lor vin si diferite colectii de tenesi, tricouri sau sosete pentru ca tu sa fii pregatit sa ai in sifonier haine diferite pentru evenimente cu adevarat atractive!

Daca esti adeptul simplitatii, atunci trebuie sa stii ca exista niste combinatii de culori care te pot scoate in evidenta cu precadere.

Fie ca vorbim de rosu sau negru, de diferite nuante asimetrice ale unei singure culori sau de modele care presupun o paleta ceva mai variata, poti alege acum de pe site-ul nostru haine care sa fie pregatite sa iti exprime personalitatea intr-un mod inedit, mai ales ca acestea sunt promovate intr-un decor festiv, de la designeri celebri!

Foarte multi producatori in ultima vreme au cautat sa te atraga cu oferte nebanuite, insa la primirea produsului cu siguranta ai fost cat se poate de dezamagit.

Stiai ca noi iti ambalam intr-o cutie sigura toate produsele si ti le livram exact asa cum arata ele si in accesarea imaginilor de pe site?

Sau ca la pachet cu ele ne rasplatim cumparatorii cu diferite cadouri stilizate, oferindu-le acestora o experienta placuta de shopping?

Daca vrei sa fii la curent cu ultimile noutati din moda, dar si cu diferitele game de colectii ale unor nume cu adevarat impunatoare din lumea modei atunci noi vom cauta sa iti imbunatatim perspectivele cu cele mai reusite viziuni.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top