Stiri

Cum să ai stil în anotimpul rece: tipuri de încălțări care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

În aparenţă, sezonul rece nu e tocmai compatibil cu moda. Plouă, e frig, ceaţă, zilele sunt mai scurte, şi parcă să compui o ţinută în tendinţe nu e tocmai la îndemână. Dacă şi pe tine anotimpul rece te lasă fără inspiraţie când e vorba de compus ţinute moderne, acest articol este aici să îţi aducă un plus de creativitate pentru outfituri atât comode, cât şi la modă.

Ce încălţări se poartă în sezonul rece:

Cizmele cu animal print

Una dintre piesele de rezistenţă ale unei garderobe cu stil în acest sezon rece o reprezintă cizmele. Dar nu orice fel de cizme, ci cele din piele, cu texturi ce imită pielea de crocodil sau cu animal print. O alegere îndrăzneaţă, numai bună pentru o ţinută nu doar elegantă, ci şi curajoasă.

Botinele

O piesă care nu se va demoda niciodată o reprezintă botinele până la gleznă. Şi nu doar că nu se vor demoda niciodată, ci se numără şi printre vedetele acestui sezon. Asortează-le cu o pereche de blugi sau cu o rochie, şi nu vei da niciodată greş.

Bocancii

Practici, rezistenţi şi confortabili, bocancii sunt o piesă indispensabilă pentru o garderobă gata să facă faţă cu stil provocărilor sezonului rece. Alege să investeşti într-o pereche de ghete îmblănite de iarnă de pe reverse.ro pe care să le combini cu rochii, fuste sau pantaloni, şi cu siguranţă viaţa ta va fi mai uşoară.

Sneakerşii

Probabil că ai observat şi tu: de la o vreme, indiferent de sezon, sneakerşii au luat cu asalt lumea modei. Şi pe bună dreptate – sunt frumoşi, comozi, uşor de asortat şi întreţinut. Ca atare, poţi să-i porţi şi iarna dacă nu e o zi în care să plouă sau să ningă, sau poţi să alegi calea uşoară şi să investeştii într-un model de sneakers waterproof. Adaugă-le nişte crampoane antiderapante pentru a fi sigură că nu rişti să aluneci, şi poţi purta iar outfitul tău preferat, chiar dacă în calendar e iarnă.

Cizmele pentru zăpadă

Dacă locuieşti într-o zonă în care iarna vine cu zăpadă din belşug, atunci poate ştii deja: cele mai bune prietene ale tale în sezonul rece sunt cizmele pentru zăpadă. Acestea sunt impermeabile, rezistente, cu o talpă concepută special pentru zăpadă şi gheţuş şi şireturi groase, care să ţină cizmele strâns legate (dar nu prea strâns!) şi să nu permită zăpezii să intre în cizme. Poate nu sunt cele mai trendy cizme pe care ai putea să le achiziţionezi pentru iarnă, dar uneori estetica păleşte în faţa unor picioare calde, care n-au făcut cunoştinţă nici cu gerul, nici cu zăpada.

Când vine vorba de tendinţe, sezonul rece are particularităţi care nu pot fi ignorate. Învaţă să combini piesele din garderobă astfel încât să îţi exprimi stilul personal fără să sacrifici confortul, obţinând outfituri practice şi moderne. Investeşte în încăţări care să asigure picioarelor tale tot confortul de care au nevoie pentru a trece cu bine o perioadă plină de provocări, şi cu siguranţă stilul tău va deveni mai creativ şi mai rafinat. Optează doar pentru acele modele de încălţări la modă care se potrivesc stilului tău de viaţă şi nu vei fi prinsă niciodată pe picior greşit.

Sursa foto: pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top