Diverse

Rasfata-te cu servicii de inchiriere Mos Craciun!

Stiu cu cata hotarare pazesc copiii sa il prinda pe Mos Craciun, cand le lasa cadourile sub brad. Ei nu inteleg cum se poate feri cineva atat de darnic, cand ar putea sa stea si sa primeasca multumirile copiilor si sa le asculte poeziile si promisiunile.

In noaprea dinaintea Craciunului, fetitele si baieteii dorm iepureste, se trezesc la fiecare foiala din casa, dar Mosul vine pe horn, pleaca pe horn si nimeni nu il vede.
-A inghetat el pentru mine venind in sania trasa de reni si sa nu stea sa il servesc cu o ciocolata calda sau o cafea, cu o bucata de tort de mere si cu o portocala dulce si zemoasa, se intreba retoric o fetita blonda, cu zeci de ani in urma, avand ochii in lacrimi?
Marele generos anonim stie mai bine, de ce nu doreste sa fie vazut si de ce se strecoara prin lume. Mai dureros este, cand copiii inceteaza sa mai creada in Mos Craciun, desi in zilele noastre oricine poate solicita servicii inchiriere Mos Craciun.

Parintii, educatorii, matusile si fratii mai mari se pot duce acasa la Mos Craciun, adica pe site-ul oficial al firmei si pot solicita un Mos Craciun numai si numai pentru ei, solicitandu-l sa vina la domiciliu cu daruri.
Acum poti sa-l alegi pe Mosul dupa fotografie: cu ochelari sau fara ochelari, cu ochi caprui, negri, verzi sau albastri si neaparat cu barba naturala, sa nu se faca de ras in fata copiilor.
Da, am mai fost cazuri cand micuti au infipt mainile curioase si au inceput sa traga si au ramas cu barba si mustatile in mana.
Mos Craciun vine unde doresti sa il chemi: acasa pentru copiii si sotia ta, dar si pentru copilul din tine, cel care nu l-a prins pe Mos Craciun cand trebuia, la serviciu pentru copiii colegilor sau ai subalternilor, la gradinita pentru copiii pe care ii educi si care ti-au fost incredintati cu multa dragoste de catre parintii lor.


Mos Craciun iese astfel din poveste si vine aproape de copiii care iti sunt dragi. Oricat de grea le va fi viata mai tarziu, se vor hrani mereu mereu din momentele acelea de aur ale intalnirii cu Mos Craciun.
Iernile de poveste sunt sarace fara acest personaj legendar, care isi pune ochelarii de la jumatatea verii, sa poata citi toate liste cu dorinte ale copiilor, sa pregateasca din timp cadourile, nu inainte de a verifica atent cat de cuminti sunt cei mici. Drept este ca Mosul se induioseaza si mai inchide ochii la prostioarele lor. Poti sa imparti daruri copiilor din jur si sa il sari pe cel care este plin de energie si mai sparge o cana sau un pahar?

Dar adultul din familie face programarea lui Mos Craciun si se ocupa de alocarea fondurilor respective si trebuie sa procedeze intelept, ca sa fie sigur 100% ca familia si-a rezervat din timp sarbatori de poveste.

Copiii sunt atat de usor de impresionat, incat vor fi in culmea fericirii, cand vor sta pe genunchii Mosului si vor dialoga cu el.
Ce fericire poate fi mai mare ca aceea ca toata familia sa il asculte pe Mos Craciun si sa traiasca emotiile copilului care isi ia cu manutele tremurande darurile de la Mosul si ii spun o poezie.
”L-am vazut pe Mos Craciun” va fi refrenul copilariei, rostitit pana cand universul copilariei va fi parasit usor-usor, iar intrarea in adolescenta va fi marcata de pima iubire adamica.
De ce este avantajos sa inchiriem un Mos Craciun de la firma de incredere prezentata mai sus?

1. Fiindca barba este naturala si costumul autentic. Nimic nu este contrafacut, sa le dea de gandit copiilor inteligenti de astazi.
2. Dupa confirmarea programarii esti 100% sigur ca nu ramai in pana de Mos Craciun. Acesta va fi la tine acasa, la serviciu sau la gradinita, in fine, la adresa indicata conform programarii.
3. Sunt actori cu experienta care interpreteaza impecabil rolul si nu se vor incurca la intrebarile puse de copii.
4. Veti avea distractie pe cinste, iar tu, copilul de odinioara, care nu l-a prins niciodata pe Mos Craciun si nu a apucat sa il vada, va fi multumit sa il inchirieze pentru copiii sau nepotii lui, adica sa ii stea la dispozitie 30 sau 45 de minunte.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top