Stiri

Reguli de tinut cont atunci cand mergi la un salon de masaj erotic

Masajul erotic a devenit, de departe, unul dintre cele mai solicitate tipuri de masaj de catre romani. Pentru ca imbina metode de relaxare cu tehnici de seductie, ofera o experienta completa si complexa beneficiarului.

Masajul erotic se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor. Desi poate parea greu de crezut, exista un serviciu de acest gen destinat cuplurilor interesate de noi experiente sau aflate in cautarea unei solutii pentru imbunatatirea vietii amoroase. Spre exemplu, un astfel de serviciu il ofera cei de la Artemis Salon, unul dintre saloanele de masaj erotic exclusiviste din capitala.

Indiferent din ce categorie faci parte, trebuie sa stii ca exista un set de reguli nescrise cu privire la acest tip de masaj. Iata cateva dintre acestea.

  • Poti alege maseuza dorita. Persoana care va realiza masajul pe care l-ai ales poate fi o blonda spendida cu trasaturi angelice, o incantatoare bruneta cu trup bine sculptat, inalta sau miniona. In acest sens, poti accesa online galeria salonului si vizualiza fotografiile profesionistelor maseuza. Ulterior, vei alege persoana pe care o consideri potrivita pentru tine si gusturile tale. In fond, aspectul fizic este important – atractia initiala si prima impresie sunt aspect care contribuie considerabil la starea de bine pe care ti-o creeaza maseuza.
  • Poti extinde durata standard a unei sesiuni de masaj. Sunt clipe cand simti ca ce ai trait nu este indeajuns si iti doresti sa prelungesti cat mai mult acele momente de placere. Ai posibilitatea sa faci asta, optand pentru extra timp in compania ispititoarei maseuze. Daca 60 de minute ti se par insuficiente, atunci merita sa mai prelungesti sesiunea de masaj cu inca 30 de minute.
  • Poti beneficia de masaj erotic Bucuresti in camera de hotel. Daca ideea de a te deplasa pana la salon nu iti surde, fie din comoditate, fie din teama de a nu fi vazut, ai la indemana o alta solutie. Este vorba despre realizarea masajului in camera de hotel, de catre o profesionista, la aceleasi standarde de calitate. Unul dintre saloanele care ofera un astfel de serviciu este salonul Artemis, mentionat si mai sus. Masajul este realizat dupa aceleasi criterii, doar locatia este diferita.
  • Masajul, indiferent de tipul sau, se efectueaza cu ajutorul unor uleiuri. De regula, uleiul de argan este cel folosit in timpul masajul erotic. Daca organismal tau nu il accepta sau, pur si simplu, nu il agreezi, poti face o mentiune la inceput cu privire la aceasta. Insa, avand in vedere proprietatile miraculoase ale unui astfel de ulei, cat si senzatia de care a parte, nu iti vei dori sa te privezi de o astfel de placere.
  • Inainte de a merge la masaj, fa un dus temeinic. Daca esti grabit sau te-ai programat la salon imediat dupa munca, cand ajungi acolo nu uita sa faci un dus. Igiena este extrem de importanta pentru un salon care se respecta, iar regulile vizeaza atat clientii, cat si maseuzele.
  • Este firesc sa ai inhibitii, insa acestea nu ar trebui sa fie o piedica in calea placerii tale. Fiecare persoana este unica, iar acest lucru este minunat. Astfel, lasa timiditatea si retinerile acasa, intrucat masajul erotic inseamna renuntarea la haine. Nu uita ca maseuzele sunt niste profesioniste, au experienta in acest domeniu, iar tu nu vei fi prima persoana care apare dezbracata in fata lor.
  • Dincolo de beneficiile de ordin fizic, masajul erotic ofera numeroase beneficii la nivel psihic. Astfel, o sedinta este suficienta pentru a te elibera de stres, tensiune, ganduri si stari negative. Te relaxeaza complet, te face sa uiti de griji si de probleme si, nu il ultimul rand, te umple de vitalitate. Putine lucruri in viata sunt la fel de intense si placute precum clipele petrecute in prezenta unei maseuze experte.
  • Experimentand un astfel de masaj, viata ta intima va cunoaste o imbunatatire semnificativa. Vei avea ocazia sa iti cunosti mai bine corpul, sa traiesti senzatii unice, placeri, care te vor face sa iti doresti sa revii.

Nu in ultimul rand, unele saloane de specialitate cuprind in portofoliu servicii suplimentare, cum ar fi dusul asistat. Ofertele pot include si accesul gratuit la un mini bar. Un exemplu in acest sens este salon Artemis, a carui misiune este cea de a-si trata clientii cat se poate de regeste. In cadrul paginii masajclub.ro vei gasi lista cu toate tipurile de servicii oferite, cu tarifele aferente.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top