Curierul de Iasi

Regal handbalistic la Iaşi – 25-27 martie

În organizarea Federaţiei Române de Handbal şi a Primăriei Municipiului Iaşi, între 25 – 27 martie 2011 se vor desfăşura la Iaşi meciurile din cadrul grupei a şasea de calificare la Turneul Final al Campionatului European de Handbal pentru junioare. În Sala Polivalentă se vor înfrunta echipele naţionale ale României, Olandei, Armeniei şi Israelului. Echipele clasate pe primele două locuri se califică la Turneul Final al Campionatului European, care va avea loc în Cehia, în perioada 23 iunie – 3 iulie 2011. Invitaţii speciali ai competiţiei sunt Radu Voina, selecţionerul echipei naţionale de senioare a României şi Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2010. Intrarea spectatorilor este liberă.

“Organizarea la Iaşi a Grupei de calificare la Campionatul European de Handbal pentru junioare reprezintă o onoare pentru oraşul nostru, întotdeauna deschis competiţiilor sportive de calitate. Acest eveniment de anvergură vine în întâmpinarea eforturilor depuse de către Municipiul Iaşi de a câştiga statutul de capitală sportivă europeană în anul 2012. Iaşiul are o puternică tradiţie sportivă care merită recunoaşterea internaţională”, primarul Gheorghe Nichita.

“Echipa României se prezintă sentimentalului public ieşean cu o generaţie talentată, care va fi, sunt sigur, schimbul de mâine al senioarelor de azi, medaliate recent cu bronz la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia. Mulţumesc sincer autorităţilor locale, în special Primarului Iaşiului, domnul Gheorghe Nichita, pentru sprijinul acordat în or­ganizarea acestui eveniment, pe care-l dorim repetabil, până când handbalul ieşean va redeveni o forţă în sportul românesc”, spune Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Programul meciurilor:

25 martie 2011

16.00: România – Israel (TVR 3)

18.00: Olanda – Armenia (TVR Iaşi)

26 martie 2011

16.00: Armenia – România (TVR 3)

18.00: Israel – Olanda (TVR Iaşi)

27 martie 2011

10.00: Armenia – Israel (TVR 3)

12.00: Olanda – România (TVR 3)

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top