Stiri

Renovatio e-charge și Mastercard îți oferă un voucher pentru mașină ta electrică

Renovatio e-charge si Mastercard lanseaza campania “Credem in sustenabilitate si in experiente memorabile!” prin care ambii parteneri isi doresc sa incurajeze atat mobilitatea electrica cat si platile electronice ca gest firesc zi de zi.

Campania “Credem in sustenabilitate si in experiente memorabile!” se desfasoara in perioada 1 septembrie 2023, ora 00:00 – 30 noiembrie 2023, ora 23:59 in limita a maxim 1800 de vouchere de discount in valoare de 50 lei fiecare. Campania se desfasoara in aplicatia e-charge.

Alimentează portofelul electronic e-charge folosind cardul tău Mastercard cu minim 150RON/tranzacție* iar noi te răsplătim cu un voucher de discount de 50RON pentru încărcările viitoare.

Ce inseamna voucherul de discount Mastercard?

Voucherul Mastercard este un voucher de discount virtual ce iti ofera posibilitatea de a beneficia de o reducere, in cadrul unei sesiuni de incarcare, in valoare de maxim 50lei.

Voucher de discount il primesti in mod automat, direct in contul tau din aplicatia e-charge. Acesta este valabil 90 de zile din momentul in care a fost emis.

Un voucher de discount poate fi folosit o singura data, la oricare din statiile de incarcare electrica proprietatea Renovatio din reteaua e-charge. Pentru eliminarea oricarui dubiu, voucherele nu sunt valabile la statiile marcate “Partener”/”Roamning” in aplicatia e-charge.

Voucherul de discount se aplica la finalul unei sesiuni de incarcare. In acest sens trebuie sa te asiguri ca ai suficiente fonduri in portofelul tau electronic din aplicatia e-charge pentru a acoperi costurile sesiunii pe care intentionezi sa o initiezi. Dupa finalizarea unei sesiuni de incarcare, daca contravaloarea acesteia este mai mica decat valoarea voucherului de discount (50 lei) atunci voucherul se considera utilizat integral si nici o suma suplimentara nu va fi debitata din contul tau; daca contravaloarea unei sesiuni de incarcare depaseste valoarea voucherului de discount (50 lei) atunci diferenta dintre contravaloarea sesiunii de incarcare si valoarea voucherului de discount va fi debitata din portofelul tau.

Suma minima pe care trebuie sa o ai in portofelul tau electronic, pentru a putea initia o sesiune de incarcare (inclusiv folosind voucher-ul de discount Mastercard) este de 30 lei. Daca estimezi ca vei depasi aceasta valoare, te rugam sa te asiguri ca ai in portofel contravaloarea sesiunii de incarcare.

Voucherele se primesc in mod automat in contul tau de client e-charge, in prima zi lucratoare a saptamanii, daca ai efectuat tranzactii eligible in saptamana precedenta.

Poti primi maxim 2 vouchere de discount in fiecare din cele trei etape de desfasurare ale Campaniei.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top