Stiri

Viitorul masinilor electrice depinde si de statiile de incarcare electrice. Iata de ce sunt importante

Viitorul automobilelor moderne are deja un punct de referinta: masinile electrice. Fara combustibil si functionand doar cu energie electrica masinile electrice sunt din ce in ce mai cautate, marii producatori au deja serii intregi si idei foarte multe pentru masinile viitorului.

Insa acest viitor depinde in mare masura si de ceea ce numim statii de incarcare electrice. Chiar daca nu sunteti specialisti in masini electrice va dati seama ca masina nu poate merge kilometri fara sa fie incarcata cu suficienta energie electrica. La o masina obisnuita, se termina benzina, tragi la o benzinarie si reumpli rezervorul.

La masinile electrice, cand acumulatorii nu mai au suficienta energie in ei trebuie sa gasesti rapid statii de incarcare electrice. Statiile de incarcare pentru masini electrice exista, sunt deja amplasate in anumite orase, in afara lor, pot incarca masini electrice si hibride plug-in exact cum se intampla cu un telefon.

Masinile de astazi care se bazeaza pe statiile de incarcare pot sa parcurga pana la 500 km dintr-o incarcare, incarcarile sunt rapide, sigure, se pot incarca masini de la orice producator, indiferent de marime. Puterile suportate ajung la 22kW, minim 3, 7 kW.

Costurile per sesiune de incarcare pot fi personalizate, se pot configura pentru reducerea costurilor finale. Distributia puterii este optimizata prin intermediul functiilor Smart Charging, statiile de incarcare moderne se utilizeaza foarte simplu, prin glisarea cardului RFID, sunt pentru acasa sau pentru afacerea proprie. In timpul incarcarilor protectia impotriva supraincalzirii si suprasolicitarii circuitului de alimentare actioneaza pentru a preveni orice probleme la masina electrica.

Statiile de incarcarea electrice au costuri initiale destul de mari, dar se amortizeaza rapid, aveti mereu flexibilitate la deplasarea cu masina electrica, puteti incarca oriunde e disponibila statia, inclusiv in parcarile publice. Statiile sunt garantate ani buni, pot functiona continuu fara probleme asigurand mereu cea mai eficienta incarcare pentru masinile electrice de orice tip.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top