sali-nunta-iasi

Nunta Palas Congress Hall

Central și totuși intim, rafinat, dar la prețuri echilibrate, clasic, însă contemporan, Congress Hall îți dăruiește îți dăruiește amintiri care vor dura o viață. Grădina Palas și Palatul Culturii întregesc tabloul unui eveniment cu adevărat unic.
Cele 5 săli – Rossini, Verdi, Chopin, Vivaldi, și Mozart – sunt proiectate și amenajate pentru a fi unice și în perfectă armonie cu așteptările celor care au ales să își sărbătorească evenimentul la Congress Hall.

Sala Rossini este impozantă prin candelabrul din cristal și detaliile imperiale ce conferă oricărui evneiment un farmec cu totul aparte. Capacitate: 180 invitați.

Sala Verdi se remarcă prin panourile cu oglinzi și luminile ambientale personalizate , care imprimă o notă elegantă și modernă oricărei nunți. Capacitate: 130 invitați.

Rossini + Verdi: Reunite, sălile Rossini și Verdi sunt ideale pentru petrecerile fastuoase. Capacitate săli reunite: 300 invitați.

Sala Mozart este o bijuterie arhitecturală, cu detalii prețioase în nuanțe de fildeș și auriu, care oferă strălucire ceremoniilor cu cele mai dragi persoane. Capacitate: 60 invitați.

Sala Vivaldi este deosebită mai ales prin candelabrul din sticlă de Murano și accentele florale de pe tapetul din țesături fine. Capacitate: 120 de invitați.

Sala Chopin te va încânta prin cascada de frumoase candelabre din sticlă de Muranoși detaliile cromatice calde. Capacitate: 150 de invitați.

Vivaldi + Chopin: Reunite, sălile Chopin și Vivaldi sunt ideale pentru petrecerile de amploare. Capacitate săli reunite: 320 invitați.

Pentru detalii despre ofertele Congress Hall, vă invităm cu drag să contactați echipa de specialiști în organizarea evenimentelor, la:
Tel.: (+40) 232 209 879
Mob.: (+40) 742 298 101
E-mail: evenimente@palasiasi.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top