Stiri

Idei florale minunate pentru nunta de primăvară

Primăvara este un anotimp cu zile însorite, temperaturi blânde și peisaje minunate. Atunci când vorbim despre nunți, este destul de simplu să găsești avantajele fiecărui anotimp în parte. Primăvara este unul dintre anotimpurile care aduce opțiuni și contexte deosebite, dar și o mare libertate de mișcare. Cum să faci dintr-o nuntă de primăvară un eveniment cu totul deosebit? Citește până la sfârșit.

Alege buchetul de mireasă în ton cu anotimpul

Primăvara este anotimpul infloririi, fapt ce denotă că în această perioadă apar o mulțime de flori frumoase. Singura problemă care se ridică este legată de nunața lor: flori viu colorate sau flori în culori pastelate? Ei bine, dacă îți plac nuanțele pastelate și tonurile calde poți alege un buchet  format din trandafiri roz, trandafiri albi și lisianthus. Aceasta idee este potrivită mai degrabă pentru nuntile somptuoase, elegante și cu mare fast. Dacă ești o mireasă cu o fire visătoare și ai organizat o nuntă simplă, într-un loc feeric, alege un buchet format din lalele.

Alegerea buchetului de mireasă nu este o alegere foarte ușoară deoarece acesta reflectă întotdeauna atitudinea ta față de evenimentul care se desfășoară.

Peste tot numai flori

Primăvara este anotimpul florilor așa că profită de această ocazie. Încă din cele mai vechi timpuri, tinerii căsătoriți alegeau flori ca décor principal pentru a fi protejați toată viața de puterile acestora. Pe lângă efectele benefice ale florilor, culorile și parfumul lor reprezintă viața și bucuria.

Poți alege orice dorești: de la aranjamente florale prestabilite până la aranjamente florale create de tine. Și gama de flori este una vastă, așa că ai de unde să alegi ce ți se potrivește. Indiferent de varianta pentru care optezi, pe mese îți recomandăm să pui trandafiri în cutie care să țină loc aranjamentului floral pus în mijlocul mesei sau a mărturiilor.

Nunta în aer liber

Dacă nunta ta va avea loc în luna mai, nu ezita să organizezi o petrecere în aer liber. Prin acest mod, vei economisi bani, iar petrecerea va fi cu adevărat una de vis. De asemenea, în acest context mireasa va putea purta pe cap o coroniță de flori pentru a se face remarcată. Mai mult decât atât, o nuntă în aer liber este mult mai recomandată în această perioadă, datorită contextului epidemiologic în care ne aflăm.

Pentru o nuntă de primăvară există o mulțime de idei pentru a o putea organiza ca-n povești.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/rochie-buchet-rochie-de-mireasa-sarbatoare-1468988/

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top