Diverse

Revelion 2015 @ Congress Hall Palas

Revelion 2015 @ Congress Hall Palas
Congress Hall, din ansamblul urbanistic Palas, îi invită pe toţi ieşenii şi nu numai să petreacă un Revelion de poveste în atmosfera cosmopolită a oraşului New York. În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall, invitaţii vor avea ocazia unică de a sărbători trecerea dintre ani ca în Times Square, cel mai vizitat obiectiv turistic din lume, şi de a cânta la miezul nopţii hitul „New York, New York!”.

Spiritul efervescent al „oraşului care nu doarme niciodată”, decoruri inspirate din peisajul urban avangardist care îl defineşte, specialităţi culinare internaţionale şi momente artistice captivante sunt doar o parte dintre elementele unei petreceri de Revelion de neuitat. Congress Hall va oferi petrecăreţilor pasaje veritabile din atmosfera inconfundabilă a celei mai stilate metropole din lume.

Invitaţia la dans va veni pe melodiile care au făcut înconjurul lumii şi care au rămas repere ale muzicii din Statele Unite ale Americii. Programul include nenumărate surprize, într-un spectacol ca pe Broadway: momente de jazz, muzică live, animatori, statui vivante, explozie de confetti şi tombolă cu premii tematice.

“Pentru cei puşi pe distracţie, tombola care marchează Anul Nou va aduce premii de răsfăţ: un iPhone 6, un week-end pentru două persoane „La Conac în Bucovina” şi un abonament pentru trei luni la Club Moving. Congress Hall propune un meniu în ton cu eleganţa petrecerii, cu preparate sofisticate şi gustări rafinate, din gastronomia internaţională. “

Eleganţa unei petreceri speciale se remarcă şi în meniul de Revelion. Congress Hall propune preparate sofisticate şi gustări rafinate, din gastronomia internaţională.

Un bilet la petrecerea de Revelion Congress Hall Palas este în valoare de 340 de lei, iar grupurile mai mari de zece membri vor beneficia de un discount, preţul fiind de 320 de lei/persoană.”

Revelion 2015 @ Congress Hall Palas

La multi ani 2015!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top