Diverse

Revelion 2015 @ Unirea Hotel & SPA

Revelion 2015 @ Unirea Hotel & SPA
Unirea Hotel & SPA – reţeta perfectă pentru un Revelion de neuitat!
Fie că preferi o seară elegantă și plină de rafinament, o atmosfera incendiară cu DJ și lumini sau o petrecere autentic românească, Unirea Hotel & SPA ți-a pregătit 3 petreceri de neuitat pentru noaptea magică dintre ani.

VENETIAN NIGHT – Restaurant Panoramic
Pentru cei care îşi doresc eleganţă şi farmec veneţian am pregătit o petrecere specială, cu meniu format din 4 feluri de mâncare, desert şi asortiment bogat de băuturi, unde atmosfera magică va fi întreţinută de formaţia Bardan Band.

Unirea Hotel & SPA - reţeta perfectă pentru Revelion 2015

BABYLON PARTY – Restaurant Unirea
Pentru tinerii care îşi doresc ritmuri electrizante din toate timpurile, am pregătit o petrecere incendiară, întreţinută de DJ Spark! Vă puteţi bucura întreaga seară de bufetul bogat în gustări reci, gustări calde, garnituri şi deserturi şi de open barul cu tărie, vin, suc şi cafea.

Unirea Hotel & SPA - reţeta perfectă pentru Revelion 2015

PETRECERE ROMÂNEASCĂ – Sala Cuza
Pentru cei care vor o petrecere plină de dans şi voie bună, am pregătit o petrecere cu muzică românească şi internaţională, un meniu format din 3 feluri şi desert, open bar cu tărie la primire şi vinuri alese din Podgoria Cotnari. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Marius Voicescu.

Unirea Hotel & SPA - reţeta perfectă pentru Revelion 2015

Pentru toţi clienţii care ne calcă pragul în seara dintre ani, am pregătit o serie de surprize:

Tombolă Restaurant Panoramic: Weekend în doi la Veneţia (în perioada 15 ianuarie – 30 iunie 2015): bilete de avion dus-întors, cazare 2 nopţi cu mic dejun pentru două persoane.

Tombolă Restaurant Unirea: Weekend în doi la Unirea Hotel & Spa (în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2015): 3 zile de relaxare în care vă veţi bucura de piscină încălzită, saună, salină, jacuzzi, hammam.

Tombolă Sala Cuza: Weekend în doi la Unirea Hotel & Spa (în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2015): 3 zile de relaxare în care vă veţi bucura de piscinã încălzită, saună, salină, jacuzzi, hammam.

Rezervarea locurilor se face în baza unui avans, iar diferenţa se poate achita până la data de 24 decembrie.

RELAŢII ŞI REZERVÃRI:
Mobil: +4 (0)723-18.71.75
Mobil: +4 (0)733-58.01.54
Mobil: +4 (0)733-58.01.55
Telefon: +4 (0)232-20.52.78
E-mail: comercial@hotelunirea.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top