Stiri

Rezultatele campaniei Astăzi tu dăruieşti

Rezultatele campaniei Astăzi tu dăruieştiÎn perioada 3 – 6 aprilie 2015, cele patru cluburi Rotaract din Iași au derulat la nivel local campania Astăzi tu dăruiești, proiect al districtului Rotaract 2241 România și Republica Moldova.
În cele 4 zile, voluntarii Rotaract și Interact au întâmpinat clienții magazinului Auchan City din Palas Mall Iasi cu invitația de a dona alimente neperisabile ce vor ajunge la copii ce provin din familii defavorizate.

Auchan a fost partenerul principal al campaniei derulate în Iași. Ieșenii au fost receptivi la inițiativa organizatorilor și au donat aproximativ 300 de kilograme de alimente (făină, mălai, zahăr, ulei, orez, conserve, dulciuri) și 50 de litri de lichide (apă, băuturi răcoritoare). Vineri, 10 aprilie 2015, donațiile au ajuns, sub formă de pachete, la 60 de copii ce provin din 20 de familii defavorizate din satele Verșeni și Litești, județul Iași. Selecția beneficiarilor a fost realizată cu sprijinul școlii Verșeni din comuna Miroslovești.

atd_paste_2015_2

Astăzi Tu Dăruieşti este un proiect pe care cluburile Rotaract din România îl organizează în fiecare an, cu scopul de a crea o atmosferă caldă cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi de Crăciun copiilor, familiilor, sau chiar bătrânilor ce au posibilităţi reduse și de a implica cat mai multi membri din comunitatea locală în acțiuni de voluntariat.

atd_paste_2015

În acest sens, voluntarii Rotaract și Interact din Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Alba Iulia, Deva, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Reşita, Craiova, Cluj-Napoca, Suceava, Piatra Neamț, Galați, Jimbolia, Oradea, Baia Mare, Buziaș şi Constanţa și-au eforturile pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși din comunitățile lor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top