Fashion

Rhea Costa lanseaza noua colectie Bridalissima!

Rhea Costa si Dior au placerea de a te invita in culisele nuntii perfecte, la o vizionare in exclusivitate a colectiei Rhea Costa Bridalissima, miercuri, 11 ianuarie, incepand cu ora 17:30, Sala Constanta, Marriott Bucharest Grang Hotel.

Mai multe detalii, ca sa va faceti o idee:

Colectia Bridalissima este un mix de piese si accesorii speciale, din care fiecare mireasa poate alege pentru a crea o tinuta perfecta, unica, cu ajutorul stilistului Rhea Costa.
Rochia de mireasa Bridalissima este eleganta, sofisticata, dar in acelasi timp accesibila, moderna si versatila. Este rochia pe care o poti purta oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa.

Backstage of the perfect wedding este un spatiu conceptual care reuneste elementele nuntii de vis si specialistii care o pot transforma in realitate.
Vino in universul special creat impreuna cu
Malvensky, Diamond Boutique, Van Vask, Tudor Personal Tailor, Pink&Blue, Golden Point, Zinnia Floral Design, Molecule F, Chambord, Shiny Events si Honeymoon Concept.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top