Evenimente

Richard Clayderman in concert la Iasi @ Teatrul Naţional Vasile Alecsandri, 20 martie

Richard Clayderman in concert la Iasi @ Teatrul Naţional Vasile Alecsandri, 20 martieRichard Clayderman, supranumit „Prince of Romance” de către fosta primă doamnă a Americii, Nancy Reagan, va susţine un concert extraordinar la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi, pe 20 martie, de la ora 19.30.
În martie, lună prin excelenţă a iubirii, Richard Clayderman aduce ieşenilor, în premieră, cel mai preţios dar de suflet: muzica sa pură, sensibilă, din care radiază dragostea şi emoţia. Talentul său unic i-a adus lui Richard Clayderman statutul de superstar. A înregistrat peste 1200 de melodii şi în termenii unui jurnalist german, „de la Beethoven, nimeni nu a popularizat pianul în întreaga lume ca Richard Clayderman”.

De altfel, Clayderman este inclus în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume.”
Richard Clayderman este promotorul unui stil aparte, “New Romantic”, în care îmbină amprenta sa originală cu elemente clasice şi pop. A înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri şi are un palmares de 267 de Discuri de Aur şi 70 de Platină. Pianistul a început să scrie istoria muzicală la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adelline”, care a avut un succes imediat şi răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de ţări.

Richard Clayderman este în elementul său atunci când se află pe scenă, în faţa publicului, de aceea susţine peste 200 de concerte anual, în săli arhipline, pe cinci continente. Pe 20 martie, de la ora 19.30, Richard Clayderman, cel mai de success pianist din lume, concertează în Iaşi, centru cultural cu tradiţie al României. Artistul va susţine un concert live în sala Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri”, fiind acompaniat de Camereta Regală.

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor, în oficiile Poştei Române şi online pe: vandbilete.ro, bilete.ro si eventim.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 500 de lei categoria VIP, 450 de lei categoria I, 400 de lei categoria a II-a.

Richard Clayderman in concert la Iasi @ Teatrul Naţional Vasile Alecsandri, 20 martie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top