Evenimente

RIUF 2010 @ Hotel Unirea, 18 martie 2010

riuf-2010ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studiile în străinătate.
Cea de-a treia ediție a târgului va avea loc pe pe 18 martie la Hotel Unirea din Iasi.
Printre expozanții acestui an se numără Stanford University, University of Essex, Tilburg University, Copenhagen School of Design & Technology, Reims Management School, Instituto Europeo de Design, Universite d’Orleans și alte instituții educaționale internaționale.
În plus, la RIUF 2010, tinerii români interesați de studiul în străinătate pot participa la SPOT ADMISSIONS – o serie de interviuri în urma cărora pot afla pe loc dacă sunt admiși la o serie de universități din Marea Britanie, Olanda, Danemarca sau Grecia.
Anul acesta, la Romanian International University vizitatorii vor descoperi și o gamă largă de activități: seminarii, prezentări, workshop-uri, sesiuni informative și sesiuni de prezentare a universităților.
Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.riuf.ro.

riuf-2010

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top