Stiri

România joacă astăzi în sferturile competiției de CS:GO la Campionatul Mondial de Esports

După meciul istoric din optimi împotriva Cehiei, naționala de CS:GO se pregătește să dea piept cu, probabil, favoriții la câștigarea Campionatului Mondial, Suedia. Nordicii au o echipă plină de jucători experimentați în cele mai înalte niveluri ale Counter Strike-ului internațional și au câștigat toate cele 5 meciuri din grupa în care au fost repartizați.

Tricolorii au și ei un as în mânecă, totuși, parcursul de până acum de la Campionatul Mondial având adversari dificili și care cu siguranță i-au pregătit mult mai bine pentru fazele finale. Mai mult decât atât, jucătorii Suediei nu au jucat niciun meci pe scena principală a evenimentului, în timp ce România a avut deja două meciuri jucate în fața miilor de spectatori.

Avem toate motivele să credem în sinergia superioară a reprezentanților noștri, în faptul că posedă un map pool mai vast decât al suedezilor și mai ales în energia cu care publicul din Iași îi va împinge de la spate în sfertul de finală care va începe de la ora 16:30, în zona Palas.

PUBG Mobile a fost prima disciplină dintre cele 7 din cadrul Campionatului Mondial de Esports care și-a desemnat câștigătorii, iar România a obținut și prima medalie, cea de bronz, cu ocazia asta.

Astăzi, reprezentanții Tekken 7 și eFootball au o zi de foc în care pot face pasul și ei către podium. La ambele Esporturi, astăzi se joacă șaisprezecimile, optimile, sferturile și semifinalele competițiilor din cadrul Campionatului Mondial.

La eFootball, reprezentantul României, Adrian Urmă, unul dintre favoriții la medalii, spune despre faza grupelor în care s-a calificat de pe locul al treilea că a fost un duș rece necesar care să-l motiveze să se antreneze continuu în zilele libere dintre grupe și fazele finale. Adrian va înfrunta reprezentantul Malaysiei de la ora 15:30 în șaisprezecimi și, dacă se va califica în optimi, acolo va juca împotriva Braziliei.

La Tekken 7, pe Adrian Lazăr îl așteaptă un duel tot în etapa șaisprezecimilor împotriva reprezentantului din Indonezia astăzi de la ora 11:00. Adversarul lui Adrian a avansat de pe locul al doilea dintr-o grupă ceva mai accesibilă decât a tricolorului, așa că ne punem toate speranțele într-un parcurs bun spre medalii și la Tekken.

Ziua de joi a adus și continuarea turneelor de CS:GO Female și Mobile Legends Bang Bang, competiții din care reprezentanții din țara noastră au ieșit încă din faza grupelor.

La CS:GO feminin, locul 3 a fost adjudecat de reprezentantele Statelor Unite ale Americii, în timp ce finala va fi jucată astăzi de la ora 20:00 pe scena principală din zona Palas între Olanda și Argentina. La Mobile Legends au mai rămas 8 echipe, 4 dintre acestea în upper bracket, Egipt, Arabia Saudită, Indonezia și Filipine, iar 4 dintre ele în lower bracket, cu un picior în afara competiției, naționalele din Mongolia, Kazahstan, Brazilia și Emiratele Arabe Unite.

Meciurile pot fi urmărite și online pe https://linktr.ee/iesf_official.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top