Sports

Prima medalie românească la Campionatul Mondial de Esports

România obține prima medalie la Campionatul Mondial de Esports de la Iași, una de bronz, după 3 zile de meciuri intense pe Erangel, Miramar și Sanhok, arenelede bătălie ale profesioniștilor de PUBG Mobile.

Chiar dacă tricolorii și-au intrat greu în ritmul care i-a făcut săfie considerați unii dintre favoriții turneului, aflându-se doar pepoziția a 5-a în clasamentul general după prima zi, ieri și astăziau jucat la un nivel extraordinar.

Jucătorii organizației Nexus Gaming, “DORIN”, “OCTAVIAN”, “Exo” și “Kapahala” au intrat în ultima partidă, cea cu numărul18, de pe locul 3 în clasament și, deși a părut că putem chiar sădepășim Turcia și să luăm argintul, în spatele alor noștri se aflaula scurtă distanță Maroc și Argentina, pregătite oricând să fureultimul loc de pe podium.

Finala s-a terminat cu bine, însă, iar echipele care au intrat înultimul meci fiind în top 3 și-au păstrat pozițiile: Kârgâzstanlocul 1, Turcia locul 2, România locul 3.

Recapitulând performanțele zilelor anterioare, la 3 dintre cele 7 discipline suntem calificați în fazele eliminatorii care începvineri, CS:GO, eFootball și Tekken 7, iar la trei dintre Esporturireprezentanții noștri au fost eliminați din faza grupelor, Dota 2, CS:GO Female și Mobile Legends Bang Bang.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top