Evenimente

Rosario Internullo @ Club Hypnotic – vineri 3 aprilie

rosario_final_webVineri, 3 aprilie, incepand cu ora 23.00, sunteti asteptati la un nou eveniment de marca semnat club Hypnotic.
Cel mai crazy bastard din toate timpurile revine in club pentru o noua sesiune de muzica buna si mix pe masura.
Rosario Internullo si-a inceput activitatea la 19 ani in Londra si de atunci nu a renuntat sa faca din pasiunea lui pentru muzica un mix ‘sexy si twested’ dupa cum el insusi declara. Este de departe, cel mai popular Dj din Romania cu prezente notabile la emisiuni de specialitate atat la televiziune cat si la radio. In 2004 s-a clasat pe locul 2 la DJ Awards si a castigat premiul pentru cel mai iubit DJ din Romania.
Stilul sau muzical, dirty electro house, continua sa incante la fiecare petrecere, fiind unul dintre cei mai cautati si apreciati DJ.
Alaturi de Adrian Eftimie au creat conceptul de “crazy bastards” si au oferit publicului un duo incendiar ce a sustinut prestatii pe masura in cluburile din toata tara. Din vara anului 2007 a inceput colaborarea cu One FM si de aici si o noua nominalizare la Nights.ro Awards, la o categorie complet noua pentru el: ‘Cea mai buna emisiune radio’- 2 Crazy Bastards @ One FM! Emisiunea este realizata alaturi de alt dj One FM: Adrian Eftimie! Cei doi nebuni au mutat emisiunea si in club, in fiecare joi la Club Nagual, One Night @ Nagual cu 2 Crazy Bastards, motiv pentru care au mai primit o nominalizare la Nights.ro Awards, la categoria: ‘Cel mai bun de concept de petrecere’!
2009 este un an cu foarte multe show-uri pe agenda lui Rosario Internullo si unul dintre acestea este si cel de vineri, 3 Aprilie, din Club Hypnotic.

Club Hypnotic dezaproba violenta !

Contact Club Hypnotic Iasi:
Strada Codrescu, nr.6
Info si rezervari la 0721 46 66 23

rosario_final_web

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top