Diverse

Rujul – un accesoriu de nelipsit din portfardul doamnelor

Femeile au un intreg arsenal de frumusete, pe care il ‘’exploateaza’’ in fiecare zi. Iar acest arsenal de frumusete este reprezentat de produsele de machiaj, pe care le folosesc pentru a realiza cele mai unice si inedite machiaje, fie ele de zi sau de seara. Cu toate ca industria cosmetica ofera o gama variata de produse de make-up, cele mai multe dintre femei au cateva produse de baza, pe care le utilizeaza constant, deoarece ele sunt suficiente pentru a crea un look potrivit pentru a fi purtat peste zi, la orice tinuta. Care sunt aceste produse de machiaj de care ele nu se despart? Dar produsul care niciodata nu lipseste din portfardul lor?

Fondul de ten este primul exemplu mentionat, deoarece acesta este cel care creeaza baza intregului machiaj. El este ‘’fundatia’’ cum s-ar spune. Cu ajutorul lui, doamnele uniformizeaza nuanta tenului si acopera micile imperfectiuni, care le incomodeaza. In plus, ofera luminozitate si prospetime tenului.

Mai mult, este indicat ca acesta sa aiba si factor de protectie solara (SPF), care protejeaza tenul de radiatiile solare si incetinesc imbatranirea prematura a pielii. Pentru a obtine efectul dorit, acesta trebuie ales in functie de tipul tenului vostru (gras, uscat, mixt). De asemenea, puteti sa ii alegeti textura in functie de vremea de afara, iar pentru perioadele cele mai calduroase, optati pentru un produs rezistent la apa sau umiditate.

Pudra este un alt produs care nu lipseste din arsenalul de frumusete al doamnelor, pentru ca acesta are rolul de a fixa fondul de ten, de a absorbi excesul de sebum si de a oferi tenului un aspect mat. Bineinteles ca nu puteam sa nu trec in revista si rimelul, deoarece el ofera genelor lungime si definire.

Dar probabil produsul de make-up ce nu lipseste niciodata din geanta unei femei, este un ruj bine ales, in functie de machiaj, de ocazie sau de momentul zilei. Rujul este cel mai feminin produs cometic, pe care orice femeie il apreciaza foarte mult. Acesta este nelipsit dinn arsenalul lor de frumusete, deoarece imbraca buzele intr-o culoare discreta (sau puternica), le hidrateaza si le protejeaza de factorii poluanti din mediul inconjurator. Probabil de aceea este atat de apreciat.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top