Saloane de infrumusetare

Coafor Unirea SPA

Adresa: Piata Unirii Nr 5, in incinta Unirea SPA
Telefon: 0232205018
Mail: rezervari@unireaspa.ro

Îți dorești o coafură simplă dar elegantă? Preferi buclele sau îți plac împletiturile? Visezi la o tunsoare și o culoare perfectă pentru părul tău? Sau vrei o schimbare de look? Pentru toate dorințele tale există Coaforul Unirea SPA! Cu o gamă variată de servicii pentru EL și pentru EA noul nostru salon de coafură vă oferă produse profesionale de hairstyle și hair care, iar specialiștii noștri vă stau la dispoziție.

Coafor UnireaCu o gamă variată de servicii, noul nostru salon de coafură vă pune la dispozitie produse profesionale de hairstyle și hair care,iar specialiștii noștri vă stau la dispoziție. Îți dorești o coafură simplă dar elegantă? Preferi buclele sau îți plac împletiturile? Visezi la o tunsoare și o culoare perfectă pentru părul tău? Sau vrei o schimbare de look? Pentru toate dorințele tale există Coaforul Unirea sPA! Cu o gamă variată de servicii, noul nostru salon de coafură vă pune la dispozitie produse profesionale de hairstyle și hair care,iar specialiștii noștri vă stau la dispoziție.

PROGRAM:
Luni, Miercuri, Sâmbătă: 9.00 -16.00
Marţi, Joi, Vineri: 13.00 – 20.00

Unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinaţii îndrăzneţe, vino la salonul de manichiură şi pedichiură Unirea SPA şi alege ce ţi se potriveşte.

material-general

PROGRAM:
Luni, Miercuri, Sâmbătă: 9.00 -16.00
Marţi, Joi, Vineri: 13.00 – 20.00

CONTACT:
Piata Unirii nr 5, Hotel Unirea etaj -1
T: 0232.20.50.18
E: rezervari@unireaspa.ro
W: www.unireaspa.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top