Diverse

Sampon paduchi care te scapa de probleme in 10 minute

Este foarte neplacut pentru cineva sa descopere ca are paduchi. Si prima experienta este traumatizanta, dar si a doua sau a treia. In primul rand, mancarimea este deranjanta si purtatorul nu se mai poate concentra. Vestea buna este ca se poate cumpara de la farmacii sau drogherii cel mai bun sampon paduchi ieftin si usor de aplicat.

In al doilea rand, o persoana infestata cu paduchi merge cu teama, fiindca paduchele poate iesi in frunte, iar ouale depuse stralucesc aparte pe firul de par.

In toate timpurile, cei care au avut paduchi au fost marginalizati.

Marginalizarea si trauma pot fi insa evitate, procedand conform planului de mai jos:

  1. Efectuati un control periodic si amanuntit al parului acasa.

Este necesar ca o data pe saptamana sa se uite cineva in parul tau si sa iti confirme ca totul este ok. De asemenea preventia este preferabila descoperirii paducilor in public. In trecut, in scoli se faceau controale inopinate pe aceasta tema si era foarte neplacut pentru elevii care erau descoperiti si demascati in fata colegilor.

  1. Cumparati cel mai bun sampon paduchi

Achizitionati Licener din farmacii sau drogherii, sa il aveti in casa la indemana! Nu acceptati orice sampon in lupta impotriva paduchilor, ci Licener, fiindca in acest mod faceti si economii si sunteti si siguri de reusita!

Au fost cazuri in care oamenii exasperati au cheltuit sute de lei sa scape de paduchi, si-au chinuit parul si zilele treceau si paduchii traiau nestingheriti in podoaba lor capilara, fiindca sampoanele nu erau eficiente.

Licener, sampon paduchi eficient,  a fost testat in tarile cu pretentii ale lumii (paduchii exista peste tot si nu pot fi eradicati), iar rezultatele sale foarte bune l-au facut lider pe piata sampoanelor impotriva paduchilor.

Acest sampon paduchi ii omoara singur si rapid, tratamentul este usor si nu necesita alta spalare cu un sampon obisnuit dupa aplicarea sa.

  1. Beneficii Licener

Este obtinut din arborele Neem si provoaca sufocarea rapida a paduchilor si uciderea oualor vii, dar nu deterioreaza nici scalpul, nici firul de par.

Cu acest smpon paduchi in casa, 10 minute fac diferenta intre un par plin de paraziti si un cap perfect curat.

Imi amintesc cum in trecut paduchii se combateau cu DTT si gaz. Mirosul acestei combinatii era oribil, in plus, pe pielea capului apareau iritatii si dupa tratament copiii se alegeau cu dureri de cap sau cu ameteli.

Este Licener un sampon paduchi sigur?

Licener este inofensiv si sigur, de aceea trebuie sa il aveti in case. Pastram distanta sociala, nu ne atingem unii de ceilalti, dar in autobuz ne putem aseza pe o colonie de paduchi, fara sa vedem.

Calatorim cu microbuzul si ne sprijinim capul de spatarul confortabil al scaunului si paduchii oportunisti lasati acolo vor profita.

Suntem norocosi ca acest sampon paduchi cu efecte garantate se poate cumpara si folosi si in Romania, fiindca el face ca traumele legate de paduchi sa dispara. Nu este deloc placut pentru un copil sa suporte acelasi sampon in repetate randuri, sperand ca va scapa de mancarimi si de rusine, apoi sa constate ca trebuie sa il schimbe, sa fie pieptanat cu instrumentul acela care rupe firele de par, in sfarsit sa o ia de la capat cu lupta impotriva paduchilor!

Licener este prietenos cu oamenii si neiertator cu paduchii si cu ouale lor, de aceea cumparati-l si tineti-l preventiv in case!

In 10 minute de la aplicare parul isi va recapata stralucirea si mancarimile insuportabile din cap vor disparea ca prin minune.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top