Stiri

Samsung Electronics prezintă la CES 2024 cum inteligența artificială imbunătățește experiențele extinse în bucătărie

Samsung Electronics a anunțat astăzi că va utiliza CES® 2024 pentru a prezenta cele mai noi produse, aplicații și funcționalități pentru bucătărie, alimentate de inteligența artificială (AI) și conectivitatea SmartThings, creând astfel un ecosistem care oferă experiențe alimentare și de bucătărie mai bune. Produse notabile din gama nouă includ Frigiderul 4 uși Bespoke™ Flex™ din 2024 cu AI Family Hub™+ – primul frigider IoT (Internet of Things) pentru casă lansat în 2016 – echipat cu noul AI Vision Inside, noul plită Anyplace Induction și îmbunătățiri aduse serviciului Samsung Food.

Funcții AI care Permit Idei și Inteligență în Bucătărie Pentru a îmbunătăți experiența în bucătărie, Frigiderul 4 uși Bespoke™ Flex™ din 2024 cu AI Family Hub™+ a fost dotat cu diverse tehnologii inovatoare. Una dintre caracteristicile noi impresionante este AI Vision Inside, care utilizează o cameră internă inteligentă ce poate recunoaște obiectele plasate în interiorul și exteriorul frigiderului. De asemenea, este echipat cu tehnologia “Vision AI”, care poate identifica până la 33 de produse alimentare proaspete diferite, bazate pe un set predefinit de date de instruire care cuprinde aproximativ un milion de fotografii de mâncare. Cu lista de alimente disponibilă și editabilă pe ecranul Family Hub™+, utilizatorii pot adăuga manual informații despre data de expirare pentru produsele pe care doresc să le monitorizeze, iar frigiderul emite avertismente prin intermediul ecranului LCD de 32 inch pentru produsele care se apropie de acea dată.

De asemenea, cu ajutorul funcției Fridge Manager, care monitorizează starea filtrului de apă din frigider și avertizează atunci când este necesară înlocuirea acestuia, ecranul Family Hub™+ oferă posibilitatea de a cumpăra cu un singur clic filtre de apă noi de pe Amazon.

Funcționalitatea ecranului aparatului nu se oprește aici. Noua plită Anyplace Induction Cooktop și gama Slide-in Range de la Samsung sunt echipate fiecare cu un ecran LCD de 7 inch, unde utilizatorii pot vedea rețetele selectate și salvate de pe Family Hub™+ pentru a-și ajuta pregătirea mesei. Anyplace Induction nou oferă, de asemenea, îmbunătățiri ale caracteristicilor sale de gătit de bază, cum ar fi încălzirea eficientă și fără margini a oalelor și tigăilor pe orice parte a plitei, datorită tehnologiei cu bobină de inducție a foii Samsung. Cu sticlă anti-zgârieturi aplicată în loc de o sticlă ceramică obișnuită, utilizatorii nu vor trebui să-și facă griji cu privire la zgârierea suprafeței de inducție atunci când mută vasele de gătit.

În plus, aplicația Samsung Food – care poate fi acum accesată pe Family Hub™+, Anyplace Induction Cooktop și Slide-in Range – aduce mai multe funcții AI îmbunătățite. Funcția “Personalize”3, alimentată de Food AI îmbunătățit, permite utilizatorilor să adapteze rețetele pentru a reflecta cerințele lor alimentare dincolo de ceea ce era disponibil anterior – vegan, fusion – pentru a se potrivi dietelor fără gluten, pescetariene, fără lactate și altele. În timp ce noua funcție “Image-to-Recipe”, cu Vision AI îmbunătățit, recunoaște acum mese și mai multe produse alimentare din fotografii și explorează preparatele care pot fi realizate cu acele ingrediente. În cele din urmă, Tailored Meal Plan analizează informațiile utilizatorilor conectându-se la profilurile lor Samsung Health pentru a crea mese personalizate bazate pe nevoile lor de sănătate.

Electrocasnice conectate și funcționalități cu inteligență artificială pentru o bucătărie imbunătățită în fiecare zi cu frigiderul 4 uși Bespoke™ Flex™ cu AI Family Hub™+ în centrul atenției, ecosistemul alimentar se axează pe modul în care funcțiile AI ale acestor produse de bucătărie și serviciul Samsung Food se conectează și se susțin reciproc, permițând utilizatorilor să aibă o relație mai bună cu alimentele lor pe tot parcursul zilei și să beneficieze de o gamă completă de experiențe inteligente și conectate în bucătărie.

Samsung Food se conectează și se integrează cu Samsung Health pentru a aduce beneficii vieții utilizatorilor. Serviciul utilizează informațiile de sănătate colectate de la Samsung Health pentru a sugera rețete sănătoase și potrivite. După aceea, utilizatorii pot trimite instrucțiuni de gătit pentru aceste rețete la diversele lor electrocasnice de bucătărie printr-un simplu apăsare de buton.

Apoi există și funcția Tap View, care oferă un confort sporit, permitând utilizatorilor să își reflecte ușor ecranul smartphone-ului Galaxy pe ecranul Family Hub™+. Mai mult, utilizatorii se pot bucura și de aplicațiile YouTube și TikTok7 pe ecranul frigiderului pentru mai multă informație și divertisment.

Toate aceste avansări contribuie la atingerea obiectivului mai mare al Samsung de a-și extinde ecosistemul alimentar, bazat pe AI și conectivitate, cu accentul principal pe oferirea utilizatorilor de experiențe superioare în bucătărie care necesită mai puțin efort.

Disponibilitate

Utilizatorii pot vizita standul Samsung la CES® 2024 pentru a experimenta îmbunătățirile aduse inteligenței artificiale și conectivității în inovatorul ecosistem alimentar.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top