tractoare iasi
Stiri

Se pot gasi cu usurinta spatii de birouri in Timisoara

Suntem incantati sa va ofertam cele mai reprezentative şi competitive spaţii de birouri disponibile în Timisoara, a treia piata de birouri ca marime din Romania, cu un stoc de cladiri moderne de peste 190.000 m2.

Noi oferim servicii și soluții personalizate, în conformitate cu fiecare client care are nevoie sa inchirieze un spatiu adecvat aderularii activitatii sale.

Evaluările noastre care duc la gasirea de solutii personalizate sunt bazate pe standarde naționale, europene și internaționale inclusiv Standardele Internaționale de Evaluare RICS Cartea Roșie, ANEVAR și TEGOVA.

Verificam detaliile pe care ni le oferi si iti oferim servicii de cercetare și consultanța pentru dezvoltatori, proprietari, investitori și chiriași, pe baza cunoștințelor noastre extinse pe piața locala  avand peste 25 de ani de activitate in acest domeniu.

Prin noi se pot gasi cu usurinta spatii de birouri in Timisoara pe care le vei inchiria la preturi ieftine si care-ti vor satisface nevoia de spatiu in desfasurarea activitatii  pentru ca zona ta de confort sa fie satisfacuta.

Printre inchirierile de top am livrat servicii de leasing pentru consolidarea birourilor Nokia din Timișoara sub un singur acoperis, în valoare totala  pana in prezent de 27.000 mp de  spațiu -clasa in Bega Business.

Serviciile noastre includ managementul pentru chiriaș, managementul tehnic, managementul furnizorilor, finanțe -facturare, colectare, raportare.

Echipa noastra care se ocupa de zona industriala ofera servicii de leasing și consultanța pentru dezvoltatorii si chiriasii pe baza cunoștințelor noastre in profunzime a principalelor centre industriale si logistice.

Activitatea noastra a fost axata pe atragerea de noi investiții straine, inclusiv TT Electronics, AB Electronics, BOA, Eberspacher, Litens și piețele de capital SHW. Am fost implicati in tranzacții mari de investiții, oferind consultanța, due diligence si de brokeraj pentru investitori majori. Am realizat tranzacții de investiții și de marketing cu companii precum Sonae Sierra, Dezvoltare Miller, North Asset Management, Redevco, Pradera, Tishman, ING RE și grupul Belgia Belrom. Suntem bine plasati și avem experiența pentru a consilia cu privire la portofolii și proprietați individuale ale tuturor categoriilor de immobile in Timisoara dar si in toata România.

Apeland la noi se pot gasi cu usurinta spatii de birouri in Timisoara si vei beneficia de consultanta gratuita.

Suntem activi pe piata imobiliara inca din anul 1993 si am depus eforturi sustinute pentru a acoperi cat mai bine piata de profil iar in acest moment avem acoperire naţionala şi suntem printre principalele companii de consultanța imobiliara din Romania care iti ofera solutii complete pentru a inchiria oricand un spatiu adecvat activitatii tale.

Ne-am dezvoltat in permanenta si am acoperit noi zone de interes ale afacerilor astfel incat sa poti cont ape serviciile noastre imobiliare atunci ori de cate ori iti sunt necesare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top