Stiri

SEO – Asul pe care toate companiile de succes îl au în mânecă!

Ce face diferența între o simplă prezență în online și o afacere de succes în mediul digital? SEO – instrumentul despre care se vorbește deseori în mediul de business, dar care, cu toate acestea, este implementat într-o proporție foarte mică de companiile din România.

Este indicat pentru fiecare business în parte să abordeze o strategie de Marketing online completă, care nu se concentrează doar asupra pașilor de bază, ci pe un demers susținut și monitorizat. Cu alte cuvinte, dacă până acum te-ai axat doar pe construirea unui site și a unor pagini de Social Media, nu ai făcut un efort suficient pentru afacerea ta! Este nevoie să iei în considerare o gama mai largă de instrumente, dintre care ținem să punem accent pe serviciile SEO!

Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să integrezi, în strategia ta de Marketing, serviciile de optimizare SEO:

Un brand bine conturat

O companie are nevoie de vizibilitate atât în Social Media, cât și în motoarele de căutare. Prin optimizare SEO, site-ul tău nu doar va atrage și converti trafic, ci va oferi o adevărată experiență de utilizare potențialului client. Conținutul de calitate, viteza de încărcare superioară, dar și optimizarea site-ului pentru diferite dispozitive reprezintă condiții esențiale pentru SEO, dar contribuie, în același timp la fidelizarea clienților pe termen lung.

Mai multe conversii

Pragmatic vorbind, fiecare afacere este creată pentru a aduce, în primul rând, profit. SEO contribuie la o mai bună indexare a site-ului în motoarele de căutare, deci la un aport mai mare de trafic valoros. Ținând cont că primele trei poziții în Google captează aproximativ 65% dintre utilizatorii care fac o căutare, investiția în SEO îți poate rotunji frumos profitul.

Rezultate anticipate

SEO este unul dintre puținele instrumente online care îți poate spune, chiar înainte de implementare, ce rezultate vei obține. Tot ce trebuie să faci este un calcul simplu. Optimizarea SEO are la bază o serie de cuvinte-cheie (cele mai populare expresii cu care este căutat pe Google produsul tău), iar fiecare dintre acestea vine la pachet cu o anumită valoare de trafic, care îți arată de câte ori este căutat produsul tău cu acea expresie. În funcție de rezultatele unui Keyword Research, poți verifica potențialul real pe care afacerea ta îl are prin optimizare SEO.

Dacă dorești și tu să verifici în ce măsură o strategie de SEO este potrivită sau nu pentru afacerea ta, echipa SEO 365 îți pune la dispoziție o sesiune de consultanță gratuită! Cu un portofoliu generos de clienți, agenția promite strategii de succes, implementate de specialiști în optimizare SEO, Copywriting, Web Design și Social Media Management.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top