Business

Servicii terenuri sportive moderne si confortabile

servicii terenuri sportive Sports Fields

Complexele sportive sunt concepute pentru adunari mari de oameni si necesita materiale de inalta calitate. Pentru constructia de terenuri sportive, sunt utilizate atat materiale de constructie familiare precum beton armat, beton celular si altele, dar si altele noi precum structuri metalice, panouri sandwich si constructie arcuita fara cadru. Structurile metalice permit realizarea oricarei forme geometrice. Avantajul lor incontestabil este capacitatea de a extinde terenul sportiv fara restrictii. Panourile sandwich sunt construite in orice conditii de temperatura. Acest lucru permite firmei de servicii terenuri sportive sa nu opreasca lucrarile de constructie si sa predea obiectivul la timp. Structurile arcuite fara cadru sunt profile metalice. Baza lor nu este un cadru de sustinere, ci un arc metalic.

Constructii terenuri sportive

La amenajarea teritoriilor in zone rezidentiale, in zonele de parc destinate recreerii, ca parte a complexelor sportive si de recreere, a institutiilor de invatamant, se realizeaza constructia de terenuri de sport. Astfel de facilitati sunt create tinand cont de o serie de norme si standarde, astfel incat sportul sa fie sigur, convenabil si eficient. Firma de servicii terenuri sportive Sports Fields realizeaza proiectarea si constructia terenurilor sportive de orice fel: multifunctionale, combinate cu spatii de joaca, pentru practicarea anumitor sporturi. La proiectarea unui teren de sport sunt determinate cerintele pentru functionalitatea acestuia (debit, sporturi care pot fi practicate la instalatie). Adesea, astfel de site-uri au functii combinate: vara sunt folosite ca locuri pentru sporturi active si competitii, antrenament in aer liber, iar iarna – ca patinoare, arene compacte de gheata. Proiectul defineste cerintele pentru pregatirea santierului, pentru montarea de acoperiri si garduri, instalarea iluminatului, instalarea echipamentelor sportive si a mobilierului si amenajarea zonelor auxiliare.

Intretinere terenuri sportive

Firma Sports Fields ofera servicii terenuri sportive profesionale de ingrijire, intretinere si reparare a stadioanelor, a terenurilor de fotbal, a terenurilor de baschet, a terenurilor de tenis si de hochei, a locurilor de joaca universale si pentru copii, a cluburilor de fitness, a salilor de sport. Toate procesele sunt organizate folosind echipamente moderne de inalta tehnologie de catre mesteri profesionisti. Orice suprafata sportiva, dupa lucrarile de intretinere, va fi confortabila, fiabila si ergonomica.

Reamenajare terenuri sportive

Niciun eveniment sportiv semnificativ nu este conceput fara stadion. Si intr-adevar, unde, daca nu pe el, poti gazdui un numar mare de fani pentru meciuri de fotbal, atletism, curse auto sau sporturi de iarna. Dar, spre deosebire de vremurile stravechi, cand au inceput sa fie construite primele terenuri sportive, acum arenele au cerinte complet diferite. Astazi, sportivii, spectatorii si personalul care deserveste instalatia sportiva, isi doresc sa se simta cat mai confortabil si in siguranta. Pentru a realiza acest lucru, sunt reamenajate terenuri sportive. Scopul reamenajarii terenurilor sportive, este de a oferi o capacitate mai mare a stadionului, de a-l face mai competitiv si multifunctional, precum si usor de utilizat.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top