Stiri

Sfaturi si recomandari privind realizarea celor mai reusite invitatii de nunta

Tinerii care urmeaza sa isi uneasca destinele in fata starii civile, dar si a divinitatii, vor dori sa aiba prezenti la acest eveniment deosebit din viata lor prieteni, rude si cunoscuti. Pentru a-i avea alaturi in cea mai fericita zi din viata lor, insa, trebuie sa anunte evenimentul intr-un mod deosebit. Si astfel ajungem la invitatiile de nunta, care fac subiectul acestui articol.

Fiind destul de dificil sa impartiti toate invitatiile intr-un timp relativ scurt, avem pentru dumneavoastra o serie de sfaturi ce va vor face viata mai usoara.

In primul rand, va recomandam sa aplicati pentru o comanda de invitatii cu cel putin 6 luni inainte de eveniment. Pentru ca acest lucru sa fie si realizabil, trebuie sa va ocupati din timp si de celelalte detalii, precum locatia evenimentului, data in care se va desfasura si orele. Intervalul ales de noi nu este unul foarte mare, avand in vedere ca in perioada respectiva, la randul dumneavoastra, puteti participa la diverse evenimente organizate de familie, prieteni si rude, ocazie numai buna de a le oferi invitatii de nunta elegante. Astfel, nu mai este necesare programarea unei alte intalniri si impuscati doi iepuri deodata.

In Romania, nuntile cu dar sunt majoritare, fapt pentru care cei dragi trebuie anuntati devreme pentru a nu fi luati pe nepregatite. Apoi, vara, perioada in care sunt programate cele mai multe nunti, este dedicata vacantelor si concediilor.

Continuam prin a va sfatui sa optati pentru nunti tematice, daca doriti ca acest eveniment sa fie cu adevarat unic. Invitatiile de nunta personalizate au un mare succes, in ciuda faptului ca multi dintre miri apeleaza in general la invitatii cu mesaj si grafica predefinite. Textul, culoarea, dar si design-ul invitatiei trebuie alese de catre dumneavoastra.

Elementul de baza al invitatiei este reprezentat de text, in conditiile in care acesta ne ofera informatii vitale cu privire la locul in care se va desfasura nunta si data. Magazinele de specialitate au o intreaga lista cu mesaje dedicate invitatiilor de nunta, insa ramanem la opinia ca textele predefinite nu sunt la fel de atragatoare precum cele gandite de noi, care sa ne reprezinte.

Specialistii ne recomanda sa alegem culoarea invitatiei in ton cu decorurile din sala in care va avea loc evenimentul. Recomandam aceasta alegere, in ideea de a se crea un acord cromatic placut.

La final, design-ul invitatiilor de nunta depinde foarte mult de gusturile fiecaruia. Principalul aspect de care trebuie tinut cont, insa, este sa nu utilizam prea multe elemente ce ar putea incarca in mod inutil aspectul general.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top