Auto - Moto

Skoda a prezentat noul model Slavia

Skoda a prezentat noul model Slavia, un sedan puțin mai mic decât Octavia, dar mai mare decât Dacia Logan. Noua Skoda Slavia este un sedan compact destinat exclusiv pieței din India.

Slavia are un ampatament de 2,65 metri, cu doar un centimetru în minus față de Octavia, iar lungimea sa ajunge la 4,54 metri, cu doar 15 cm mai scurtă decât modelul compact al cehilor. Pentru o simplă comparație, Slavia este mai lungă cu 15 centimetri decât Dacia Logan, fiind în același timp un automobil mult mai spațios și decât vechiul Skoda Rapid, din toate punctele de vedere.

Motoarele propuse de cehi pentru acest model sunt cunoscute deja, din familia TSI, 1.0 litri, de 115 CP, și 1.5 litri, de 150 CP, fiind pentru grupul VW o excelentă soluție pentru a-și continua producția de motoare cu combustie în afara Europei, pe măsură ce propulsia electrică va deveni obligatorie.

„Cu noua Slavia, pornim un nou stagiu al campaniei de produse India 2.0. După lansarea cu succes a lui Kushaq, intrăm acum într-un alt segment popular cu noul sedan. Slavia este perfect croit pentru nevoile clienților din India și este construit cu un nivel de localizare de 95%. Suntem încrezători că atât Kushaq, cât și Slavia ne vor permite să creștem potenițialul în această piață promițătoare, în creștere”, a declarat Thomas Schäfer, CEO Skoda Auto.

Noua Skoda Slavia poate fi comandată deja în India. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțe în primul trimestru din 2022.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top