Diverse

Snecurile mobile utilizate la transportul cerelalelor

Spira Snec

Toate snecurile folosesc diverse tipuri de spire snec in functie de tipul lor si de modul in care sunt utilizate. Un snec mobil este o metoda simpla si foarte eficienta prin care pot fi transporate cerealele, in special in cazul in care se doreste incarcarea lor in sistemele pentru stocare deoarece pot sa transporte cereale pe distante foarte mari si la inaltimi ridicate sau la unghiuri foarte mari comparativ cu orizontala. Chiar daca nu sunt vizibile, aceste snecuri au in componenta loc spire snec care asigura miscarea.

Ce este o spira snec?

O spira snec comercializata este confectionata din inox sau otel galvanizat. Snecurile pot fi clasificate in doua categorii principale si anume sensul de transport care poate fi din dreapta sau din stanga. Dimensiunea in functie de care se identifica un snec este diametrul interior, diametrul exterior, pasul si grosimea bazei spirei, toate acestea fiind inmultite. Modelele de spire snec au grosimi cuprinse intre 3 si 8 mm si au un diametru exterior cuprins intre 65 mm si 180 mm. Se utilizeaza in general in industria moraritului, in industria cimentului, pentru transportul produselorg granulate, etc. Fiecare mdoel se spire snec pe care magazinele le comercializeaza sunt realizate de firme specializate.

Spira snec otel

Cand vorbim despre spire snec otel ne referim la doua categorii mari in functe de sensul lor de transport care poate fi din dreapta sau din stanga. Conteaza foarte mult si dimensiunile in functie de care tipul de snec se poate recunoaste acestea fiind dimensiunea pasului, dimensiunea diametrului exterior, dimensiunea diametrului interior si grosimea bazei pe care o are spira snec.

O spira snec din otel are grosimea cuprinsa intre 3 si 10 mm si un diametru incepand de la 80 mm si ajungand pana la 500 mm. Snecul poate sa functioneze pe plan inclinat, orizontal si vertical. Acestea snecuri sunt utilizate pentru morarit, ciment, transport de produse granulate, etc.

Avantaje snecuri pentru transport

Primul avantaj oferit de un snec pentru transport este functionarea extrem de simpla sistemul de actionare este simplu si se foloseste in foarte multe cazuri un motor electric care se va conecta la sursele de energie electrica. In locul in care exista suficient spatiu pentru a manevra si transporta snecul se utilizeaza sisteme principale pentru a incarca depozitele de cereale cum ar fi silozurile si magaziile, pentru ca au o capacitate foarte mare de transport chiar si in momentul in care unghiul de inclinare este foarte mare.

Toate aceste aprate utilizeaza spire snec de cea mai buna calitate care le asigura durabilitatea si un bun randament in timp. snecurile de transport pot sa fie dorate si cu cupe cu gratar pentru alimentare. Prelucrarea cerealelor se va face cu snecuri mai mici. Cupa care intaltime mica si poate sa fie foarte usor introdusa sub camion. De asemenea, kitul format din sistemul de reglare si roata este necesar pentru deplasarea snecului. Kitul face sa fie posibila ridicarea de la sol a partilor de alimentare a snecului precum si manevrarea sa in cele mai bune conditii de siguranta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top