Evenimente

Social Media Summit @ Hotel Unirea, 4 martie

sms_i-sustinPe 4 martie 2011, va avea loc la Hotel Unirea din Iasi, cel mai mare eveniment regional despre influenta online, networking si strategii de marketing prin social media. Social Media Summit este cel de-al treilea dintr-o serie de evenimente organizata de revista Biz care duce influenceri de top si specialisti in social media la nivel local, intr-o intalnire directa cu comunitatile regionale online si de business.

Cele mai recente cifre despre social media in Romania arata peste 2,4 milioane useri Facebook, 3 milioane cititori de bloguri, peste 40,000 conturi Twitter si peste 370,000 conturi in reteaua LinkedIn. Pe o astfel de piata, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising iar Social Media devine, la costuri incomparabil mai mici, mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.

Cel de-al treilea episod al seriei originale Biz Social Media Summit ne duce in Iasi, la o intalnire extraordinara intre bloggeri, specialisti in social media si comunitatea regionala de business din Moldova. Se poate o afacere promova in 140 de caractere sau mai putin? Ce asteptari au de la Social Media si cum folosesc companiile retelele sociale pentru pentru a se promova? Cum ar putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care un antreprenor poate gasi parteneri de business de incredere?

De ce sa participati?
– afli care sunt retelele sociale si cum te pot ajuta acestea in promovare;
– te vei intalni cu unii dintre cei mai influenti bloggeri din Romania;
– cunosti specialisti in online si consultanti social media;
– networking cu reprezentanti ai comunitatii de business din Moldova;
– afli ce proiecte noi se desfasoara in online.

Program Social Media Summit
09.00 – 10.00 – Inregistrare
10.00 – 11.30 Conferinta 1: Social Media in Romania si Social Media in Moldova

Prima sesiune a evenimentului va lansa in premiera Top100 Bloggeri Regionali, pe baza unui studiu realizat de Zelist si Biz care prezinta cei mai importanti bloggeri din Romania, clasificati pe regiuni. Vom particulariza analiza cu proiecte din Moldova si Iasi, prezentand resursele si afacerile locale in social media, in contextul oportunitatilor globale.

Teme propuse:
– Lansarea in premiera a topului celor mai importanti 100 bloggeri, pe regiuni, din Romania. Topul este realizat pe baza unui studiu Zelist in colaborare cu revista Biz
Overview Iasi. Cat de dezvoltata este Social Media locala?
– Cum se folosesc resursele locale in perspectiva oportunitatilor globale?
11.30 – 12.00 – Pauza de cafea
12.00-13.30 Conferinta 2: Social media pentru Afaceri

La costuri incomparabil mai mici, Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Cum pot fi folosite platformele cheie din Social Media pentru promovare?

Teme Propuse
– Cum realizezi o strategie de marketing pe Social Media?
– Cum abordeaza un om de marketing Social Media?
– Cum iti creezi o imagine favorabila folosind Social Media?
– Cum lansezi un produs integrand platformele Social Media?
– Cum pot business-urile sa foloseasca influencerii in cadrul strategiilor lor de Social Media?
13.30 – 14.30 – Pauza de masa
14.30 – 16.00 Conferinta 3: Tactici si strategii pentru Social media

Care sunt strategiile concrete prin care folosesti cele mai populare retele sociale pentru branding, customer service si cresterea vanzarilor? Care sunt pasii cheie prin care folosesti resursele Social Media pentru networking personal si noi parteneriate de business? Cum ar putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Dar prin Twitter ?

Teme propuse:
– Cum faci o campanie pe bloguri
– Cum faci o campanie pe Facebook
– Cum faci o campanie pe Twitter
– Cum folosesti Social Media in vanzari
– Cum folosesti Social Media in PR

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top