Stiri

Cele mai urmarite branduri de imbracaminte si accesorii din SUA si Europa pe Facebook.com

Cele mai urmarite branduri de imbracaminte si accesorii din SUA si Europa pe Facebook.comCampalyst, o companie de Marketing, face o comparatie intre brandurile cele mai populare de imbracaminte de pe continentul american si cel european. Cand vine vorba de imbracaminte si accesorii, tinerii au stiluri si preferinte diferite si asta nu se observa doar ca varsta, ci si ca prezenta pe globul pamantesc, aceste rezultate fiind din umra unor studii ce tin doar de prezenta pe celebra retea de socializare Facebook.com.

Astfel cele mai populare branduri de imbracaminte si accesorii din Statele Unite ale Americii sunt Converse cu 37,2 milioane de fani, Vans cu 12,5 milioane, Nike cu 15, 7 milioane, Victoria Secret cu 23,1 milioane, Pink cu 13,6 milioane de fani.

In schimb in Europa cele mai populare branduri ca numar de fani pe Facebook.com sunt brandul spaniol Zara cu 19,6 milioane, Adidas cu 14,9 milioane, Burberry cu 16,5 milioane, H&M cu 16,6 milioane si Louis Vuitton cu 15,4 milioane de fani.

Cele mai urmarite branduri de imbracaminte si accesorii din SUA si Europa pe Facebook.com

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top