Evenimente

Sportul mintii este rege la ERA Shopping Park

martor-era_chess_poster_1x18_1-10Pasionatii de sah vor fi in elementul lor sambata, 20 noiembrie, caci ERA Shopping Park si Asociatia Judeteana de Sah Iasi organizeaza cea de-a noua editie a Cupei Scolilor Generale la Sah. Concursul va avea loc sambata, incepand cu ora 11:00, in zona de Foodcourt din Galeriile Comerciale. Micutii se vor intrece in talent si perspicacitate si isi vor etala cele mai bune mutari pentru a castiga titlul de cel mai bun sahist si unul dintre cele 18 premii puse in joc.
La competitie vor participa peste 120 de concurenti, copii din clasele I–VIII, de la mai multe scoli si licee din Iasi. Cupa Scolilor Generale la Sah este un concurs pe echipe, in care micutii sahisti se vor intrece in trei sectiuni distincte de varsta. Astfel, ii vom putea vedea concurand pe cei mai mici dintre ei, la grupa destinata claselor I si a II-a, apoi pe cei din clasele III-IV si nu in ultimul rand pe cei mai mari elevi din concurs, din clasele V-VIII.

Eforturile celor mici vor fi recompensate pe masura, caci organizatorii au pus la bataie pentru aceasta competitie 18 premii valoroase in bani. Astfel, pentru fiecare dintre cele 3 grupe de varste vor fi acordate cate 6 premii, cu valori diferite. In plus, participantii la concurs vor fi premiati cu medalii si cupe sportive.

Infiintat in anul 1996, Clubul de sah din Iasi se numara in acest moment printre primele forte sahistice din Romaniei la nivel de juniori, conform rezultatelor obtinute si a clasamentului intocmit de F.R.Sah pentru anii 1998 – 2006. De-a lungul celor 14 ani de existenta, membrii clubului au cucerit aproape 400 de medalii nationale si internationale, dintre care 72 numai de-a lungul anului 2009.

[fblikebutton]

martor-era_chess_poster_1x18_1-10

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sportul mintii este rege @ ERA Shopping Park, 20 noiembrie … | ADAUGA ANUNTURI GRATUITE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top